НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Пет неща, които жените крият от своите партньори

Пет неща, които жените крият от своите партньори

0
 Пет неща, които жените крият от своите партньори
Пет неща, които жените крият от своите партньори

Когато жената встъпва в брак, дава обещание на съпруга си, че никога няма да крие нищо от него и ще споделя както хубавите, така и тъжните моменти от живота си с него.

Но това обещание не винаги се осъществява на практика. Омъжените жени често имат тези пет тайни от своя партньор:

1. Здравословни проблеми

Когато жената забележи бенка с неправилна форма или подутина на гърдата, най-вероятно ще го скрие от мъжа си. Първо ще каже на майка си или сестра си. Жените обикновено мълчат, защото искат да отрекат цялата ситуация, но това не означава, че проблемът ще изчезне. Ако споделите този проблем със съпруга си, вероятно ще получите подкрепа и ще се чувствате много по-добре. Едно от предимствата на брака е, че партньорите могат да се подкрепят по всяко време и във всички проблеми, които се появяват в техния съвместен живот.

2. Проблеми в брака

Животът на омъжените жени е постоянна борба и разногласия около майчинството и домакинските задължения, както и за много други неща. Жените често имат проблеми с мъжете, страдат тихо, но така не решават проблема. Често си задават въпросите: Дали си струва да се борят за него и брака? Дори когато сте на 100 процента сигурни, че си струва да се борите, често не говорите открито с партньора си за връзката. Жените трябва да кажат на глас какво мислят и какво ги притеснява и открито да разговарят с партньора за проблемите в брака.

3. Сексуални фантазии

Жените рядко говорят за секса, а когато искат да говорят на интимни теми, често се обръщат към близките си приятелки. Често се оплакват, че мъжът не ги задоволява, но истината е, че техните приятелки освен съжаление не могат да предложат решение. Когато споделите фантазиите си със съпруга или когато му кажете какво ви възбужда, сексуалният ви живот драстично ще се подобри.

4. Личен успех

Жените са в състояние да работят и успяват да реализират своите най-големи цели, а когато се приберат у дома, те не говоря за работа с партньора си. Опасяват се, че по този начин могат да наранят партньора си, че той може да се почувства по-малко ценен и затова жените често предпочитат техния успех в работа, за да остане незабелязан. Но да бъдем реалисти, ако мъжът не е доволен от успеха на жената, тогава той наистина не си струва да споделя живота си с нея.

5. Пари

Криенето на пари от мъжа за някои жени е златното правило, което са научили от своите майки. Това за тях е единственият начин да имат спестявания в случай, че бракът се провали.