НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Какви жени търси всеки мъж според зодията си? Овенът предпочита слаби, Козирогът...

Какви жени търси всеки мъж според зодията си? Овенът предпочита слаби, Козирогът харесва по-възрастни…

0
Какви жени търси всеки мъж според зодията си? Овенът предпочита слаби, Козирогът харесва по-възрастни...
Какви жени търси всеки мъж според зодията си? Овенът предпочита слаби, Козирогът харесва по-възрастни…

Какво очаква всеки мъж от своята партньорка? Какви са критериите, по които си избира перфектната жена за него?

Колкото и да сте сигурни, че е случайност, съдба, любов от пръв поглед или в каквото и да вярвате, големи са шансовете зодиакалният ви знак да има “пръст” в избора.

Овен

За него е важно да не му се налага да прави големи компромиси, т.е. търси си жена, която ще бъде приспособима към него и за която той винаги ще бъде на първо място. Мъжът Овен трябва винаги да бъде най-красивия, най-умния и най-запомнящия се, затова по-скоро той би си избрал жена с по-малко опит, за да може да е на първо място в повечето неща. Нужна му е жена, която напълно разбира неговия темперамент и да му позволява да бъде господар на дома. Овенът харесва слаби момичета, червенокоси или блондинки.

Телец

За този мъж е от голямо значение неговата избраничка да бъде не само добра в леглото, но и в кухнята. Възможно е обаче уменията й в кухнята да бъдат решаващи. Нужна му е жена, която му осигурява спокойствие и със която може да се отпусне. Не харесва момичета, които говорят много и се суетят около всяка дреболия. Той ще избере някоя хедонистична душа подобна на себе си. Но ако изберете мъж Телец, бъдете готови за неговия планиран и организиран живот. Те предпочитат подредени момичета, които ухаят добре и са винаги добре облечени. Дори и да имат някой килограм в излишък, това няма да им пречи, защото извивките са им слабост.

Близнаци

Този зодиакален знак предимно търси забавна жена с чувство за хумор. Нужно му е да се чувства по-млад отколкото в действителност е, така че жената, която ще избере трябва да е готова за много приключения и бъдещи промени. Досадните въпроси за финанси никак не го възбуждат. Необходима му е засмяна жена, пълна с детска наивност. Близнаците обичат малки и стройни момичета, но с оглед на това, че обичат да експериментират, не се придържат към точни характеристики.

Рак

Ракът търси жена, която във всяка ситуация ще бъде втората му майка. Необходима му е протекционистично настроена партньорка, с която ще се чувства сигурен и която да подчертава неговата мъжественост. Ако не сте съгласни с майка му или сестра му, кажете сбогом на връзката си. Идеалната жена трябва да бъде в хармония със семейството. За Раците е важно жената да е добра в кухнята. Също така предпочитат жени с извивки, а гърдите за тях са особено важни. Не рядко избират партньорки с ярък цвят на косата и очите.

Лъв

Жената, която ще се съгласи на връзка с мъжа Лъв трябва да бъде готова да бъде публика до края на живота си. Неговата избраничка винаги трябва да му отделя достатъчно внимание и постоянно да угажда на изискванията му. Въпреки това, Лъвът знае да бъде галантен и щедър, така че има начини, по които ще се отплати за това. На него му е необходима топла и емоционална партньорка, защото не харесва студени и незаинтересовани жени. Лъвовете избират атрактивни момичета, експериментиращи във всяко отношение (ноктите, косата, силиконът не ги притеснява). Важно е да привлечете вниманието му в тълпата за да гледа на избора си като трофей.

Дева

Мъжете от зодия Дева търсят перфектната жена, без недостатъци и може би затова често остават сами. Тук попада безупречното готвене, гладене, поддържане на къщата, но и физически безупречен външен вид. Важно е да имате модерен маникюр, прическа и грим, защото този мъж се радва на естетическото съвършенство. Мъжете Деви не могат да бъдат впечатлени от натрапчиви партньорки. По-скоро ще избират сладко и харизматично момиче, което малко се срамува. Физически харесват дребни жени.

Везни

На моменти мъжа Везни действа по-феминизирано от момичето, но това никога не трябва да му го казвате, ако искате да бъде щастлив. Необходимо е неговата избраничка да се възхищава от стила и красотата му. Възможно е неговата колекция от парфюми да засенчи тази на партньорката му. Мъжът Везни търси добре възпитана, грациозна и женствена партньорка, с култура и маниери. За него е по-важно да имате добър стил, отколкото да можете да готвите. Не го привличат момичета, които изглеждат евтино, а такива, които притежават чувство за мярка във всичко. Приятелката му трябва да бъде с перфектни пропорции. Не харесва закръглените жени.

Скорпион

За да бъде доволен мъжа Скорпион, трябва да намери партньорка с богато въображение, готова за приключения, за прошка, но и винаги готова за секс. Необходима му е жена, която ще задоволи всичките му физически нужди. На моменти е ревнив и обсебващ, затова партньорката му трябва да умее да поддържа баланс, а понякога и да премълчи. Той трудно прощава. Харесва страстни момичета, които излъчват енергия и сексапил. Да притежават харизма, за него е по-важно от апетитни извивки и добър външен вид.

Стрелец

Той се нуждае партньорка, която във всеки един момент ще внася достатъчно толерантност и разбиране и това ще му позволи определена свобода. Ревнивите жени могат да забравят за този мъж. Партньорката му никога не трябва да се опитва да го контролира, защото така мъжът Стрелец най-лесно се отдалечава. По същество, той има нужда от партньорка, която ще бъде наблизо, когато му потрябва, но и ще го остави на мира, когато му се иска да бъде сам. Привличат го високи момичета с дълги крака, с къдрава руса или светло кестенява коса.

Козирог

Нужна му е невероятно търпелива партньорка. Той трудно се решава на връзка, а още по-трудно на брак. Ако все пак реши да се ожени, това ще бъде за жена, която се вписва в неговия план за живота, а не за такава, която ще се опита да го промени. Важно е да подкрепяте амбициите му и да проявявате разбиране за нещата, които са му приоритет. Мъжът Козирог го привличат слаби момичета, често по-възрастни, с тъмна коса и очи. Лесно забелязва тези с малко по-груби черти на лицето.

Водолей

Преди да избере своята партньорка, мъжът Водолей трябва да я познава като приятелка. Ще се ожени за тази, която ще се адаптира към неговия приключенски дух и начин на живот. Нужна му е жена, която да споделя неговите идеали и вярвания. Ще се успокои само с партньорка, която има широки и необичайни гледни точки за света, а не някоя, която само ще му пере и глади. Водолея няма определен тип момиче, него го привличат усмивката и харизмата.

Риби

Нужна му е душа на изкуството, която ще го разбира и с която винаги ще може да фантазира и да споделя идеите си. Ако някое момиче се опита да го свали на земята и да го върне в реалността, автоматично отпада от играта. Не харесва песимисти и студени личности. Нужна му е жена, която ще вярва в него, дори когато всички останали се съмняват. Мъжете Риби харесват необичайни момичета, които носят нещо специфично и оригинално в себе си. Колкото и да звучи като клише, душата за него е по-важна от тялото.