НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ 5 летни гряха, за които не бива да се обвинявате

5 летни гряха, за които не бива да се обвинявате

0
5 лятни гряха
5 лятни гряха
5 лятни гряха
5 лятни гряха

Понякога температурите навън са толкова високи, че всякакви правила за поведение и пазене на фигурата са безсилни. Затова с две ръце ви подкрепяме да не се вините, ако случайно се отдадете на такъв греховен живот…

  1. Пийте кофеинови напитки на корем

4

Много от нас обичат да пият студено кафе с лед. Ако обаче изпитват угризения, че приемате прекалено много калории, за вас този вариант не е много приемлив.

Това не е повод да се откажете от любимите студени напитки с кафе, които буквално ви изкушават от витрината на всяко едно кафене през горещите месеци от годината.

Използвайте по-дългия ден и правете повече разходки. Така ще изгорите излишните калории.

    1. Яжте сладолед с килограми!

2

Няма друг продукт през горещите дни, който така добре да освежава човека. Не се бойте от излишните килограми. Колкото повече се ограничавате, толкова повече настроението ви ще куца, а това е истинско престъпление, когато времето навън е страхотно!

Как да стопите излишните килограми

  1. Поръчвайте си коктейли!

„Май Тай”, „Маргарита”, „Манхатън” – коктейлите са за това, за да ви освежават и даряват с настроение. Няма „не”.

  1. Без капка чувство на вина променяйте плановете с

Дори планиран преди 3 седмици обяд с приятели не бива да ви спира да се откажете и да останете у дома, потопени във ваната. Имате право да правите каквото искате. Щом имате нужда от почивка, диванът е ваш и можете да се излежавате на него колкото време искате!

  1. Разхождайте се по магазините

1

Направете ревизия на обувките и летните дрехи и аксесоари. Трябват ви нови? Не се възпирайте от приятните разходки из магазините. Те действат терапевтично. Обадете се на приятелка и нека забавлението започне!