НАЧАЛО ДИЕТИ Тайната на Дженифър Лопес в борбата с комплексите

Тайната на Дженифър Лопес в борбата с комплексите

0
Дженифър Лопес вярва, че е родена за танцьорка
Дженифър Лопес вярва, че е родена за танцьорка

46-годишната певица Дженифър Лопес призна, че не е харесвала тялото си дълго време и до ден-днешен продължава да се бори с това усещане.

Много жени, гледайки се в огледалото, неудовлетворено въздишат. Певицата и актриса признава, че и тя дълго време е била в групата на тези жени.

Преди да приеме тялото си, такова каквото е, Лопес дълго време страда от факта, че в пространството се появяват снимки, на които си личи, че е с няколко килограма отгоре.

“Помня как преживявах факта, че не съм достатъчно слаба, тъй като имам закръглени форми”, разказва Дженифър в неотдавнашно свое интервю пред британско издание. Тя признава, че редовно се е сравнявала с другите жени.

Днес Лопес съвършено е променила начина си на мислене. Те не се стреми да премахне “излишните” сантиметри.

Особено силно е привързана към своята “пета точка” – дупето й е застраховано за милион долара. Дори му посвети цяла песен.

С увереност красавицата се превърна през годините в идол за милиони жени със същата фигура.

Умението да се виждате красива е въпрос на гледна точка. Длъжни сме да виждаме около себе си само прекрасни неща, включително и себе си. Затова прекратете да се сравнявате с другиго, казва Дженифър.

Тя отбелязва и важната роля на спорта и грижата за тялото в стремежа си да се чувства добре и уверена. Лопес смята, че за самоувереността й много са й помогнали танците.

Когато почувстват, че увереността ме напуска, танцувам. В това занимание има нещо специално. Виждаш, че движиш тялото си, произвеждат се ендорфини и съществено се подобрява настроението ти, казва певицата.

Дженифър вярва, че е родена за танцьорка.