НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лек за много заболявания – всяка сутрин в 6 часа пийте чаша...

Лек за много заболявания – всяка сутрин в 6 часа пийте чаша вода

0

 

Лек за много заболявания - всяка сутрин в 6 часа пийте чаша вода
Лек за много заболявания – всяка сутрин в 6 часа пийте чаша вода

Това всъщност е известна японска терапия, която помага при лечението на много заболявания.

Няма съмнения, че водата е една от най-полезните напитки за цялостно здраве.

Известен е фактът, че две трети от човешкото тяло е вода и че тази хранителна съставка е от жизненоважно значение за оцеляването на човека и всеки жив организъм.

Този навик, който включва питейна вода, може да ви помогне да подобрите здравето си на много нива. Всичко, което трябва да направите е да изпиете чаша вода в момента, в който се събудите.

Ако мислите, че това е тривиално и че няма да постигнете нищо, не сте прави. Tова всъщност е позната японска терапия с вода и е доста ефективна при профилактика на различни заболявания и здравословни състояния. Сутрин, след като се събудите изпийте 650 милилитра вода, т.е. около 4 по-малки чаши.

Не пийте вода от чешмата, освен ако не е пречистена. Много по-добра е дестилираната вода. Ако използвате дестилирана вода, препоръчително е да добавите някои минареали като сода бикарбонат. Добавете само една супена лъжица в цялото количество вода, защото в противен случай може да бъде вредно.

45 минути след изпиването на водата, започнете дневната рутина и закусете. Не трябва да се яде по време на тези 45 минути.

Пийте най-малко една чаша вода по време на всяко хранене и не пийте нищо два часа след хранене. По този начин драстично ще подобрите здравето си.