НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ако сте тази кръвна група, веднага отидете на лекар!

Ако сте тази кръвна група, веднага отидете на лекар!

0
Ако сте тази кръвна група, веднага отидете на лекар!
Ако сте тази кръвна група, веднага отидете на лекар!

Ако сте носители на тази кръвна група, вие сте наистина специални. Но освен предимства, това има и недостатъци.

Хората с нулева кръвна група се описват като активни, енергични и често са склонни да бъдат много силни и продуктивни. Имат способността винаги да останат фокусирани. Също така се смята, че са по-добри в логиката от другите.

Може да се каже, че са наистина специални, но когато са под стрес могат да бъдат ядосани, хиперактивни и импулсивни.

Добре е известно, че специфичността има своите предимства, но и своите недостатъци. Да речем, хората с нулева кръвна група са известни с това, че могат да дават кръв на всички останали групи, но могат да приемат само от своята кръвна група.

Krv-epruveta

Но това не е всичко, което ги прави различни от останалите. Склонни са към някои заболявания, но имат и някои много силни качества, с които изпъкват сред останалите.

Способността за ориентиране, проактивност, голямо количество енергия и способността да останат фокусирани са някои от най-добрите качества на хората с нулева кръвна група.

Интересното е, че в Япония кръвната група се свързва с определен вид способности. За притежателите на тази кръвна група се смята, че са отговорни, организирани, съсредоточени, съвестни и практични.

От друга страна са по-склонни към някои заболявания като язва, дисфункция на щитовидната жлеза, ниско ниво на хормона на щитовидната жлеза и недостиг на йод.