НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отървете се от разширените вени веднъж завинаги!

Отървете се от разширените вени веднъж завинаги!

0

ve5757

Разширените вени на краката са проблем, който мъчи много хора.

Варикозните вени често се срещат при жени, а за тях това представлява не само здравословен, но и естетически проблем.

За съжаление, става дума за състояние, което често е наследствено, така че ако майка ви и баба ви са имали проблем с разширените вени, голяма е вероятността и вие да имате.

Затова прегледите са задължителни, защото разширените вени обикновено са знак за определени нарушения на сърдечно-съдовата система.

За щастие, поне когато става дума за красотата на краката, решение може да се намери в народната медицина. Този мехлем обещава видимите вени да изчезнат буквално “на мига” – пише “Здравият живот е естествен”.

Необходими съставки:

-половин чаша целулоза от алое вера
-ябълков оцет
-половин чаша ситно нарязани моркови

Начин на приготвяне:

Поставете морковите в блендер, добавете алое вера и миксайте докато получите еднородна смес. След това добавете малко ябълков оцет, за да стане сместа кремообразна. Прехвърлете в стъклена бутилка и можете да използвате този мехлем многократно. Нанесете върху разширените вени на краката, а след това се настанете удобно, най-добре с вдигнати крака, отпуснете се и така останете около половин час. Накрая изплакнете с хладка вода.

Мажете се редовно, докато вените започнат да изчезват.
Също така, този мехлем може да се използва и за масаж, особено ако в него добавите етерично масло, което стимулира циркулацията (напр. от хвойна, кипарис или бръшлян). Започнете от ходилата, нагоре през коленете, до бедрата.

На местата с разширени вени бъдете изключително нежни и внимателни.