НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отървете се от разширените вени веднъж завинаги!

Отървете се от разширените вени веднъж завинаги!

ve5757

Разширените вени на краката са проблем, който мъчи много хора.

Варикозните вени често се срещат при жени, а за тях това представлява не само здравословен, но и естетически проблем.

За съжаление, става дума за състояние, което често е наследствено, така че ако майка ви и баба ви са имали проблем с разширените вени, голяма е вероятността и вие да имате.

Затова прегледите са задължителни, защото разширените вени обикновено са знак за определени нарушения на сърдечно-съдовата система.

За щастие, поне когато става дума за красотата на краката, решение може да се намери в народната медицина. Този мехлем обещава видимите вени да изчезнат буквално “на мига” – пише “Здравият живот е естествен”.

Необходими съставки:

-половин чаша целулоза от алое вера
-ябълков оцет
-половин чаша ситно нарязани моркови

Начин на приготвяне:

Поставете морковите в блендер, добавете алое вера и миксайте докато получите еднородна смес. След това добавете малко ябълков оцет, за да стане сместа кремообразна. Прехвърлете в стъклена бутилка и можете да използвате този мехлем многократно. Нанесете върху разширените вени на краката, а след това се настанете удобно, най-добре с вдигнати крака, отпуснете се и така останете около половин час. Накрая изплакнете с хладка вода.

Мажете се редовно, докато вените започнат да изчезват.
Също така, този мехлем може да се използва и за масаж, особено ако в него добавите етерично масло, което стимулира циркулацията (напр. от хвойна, кипарис или бръшлян). Започнете от ходилата, нагоре през коленете, до бедрата.

На местата с разширени вени бъдете изключително нежни и внимателни.

loading...