НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Колко лесно могат да ви извадят от кожата според хороскопа?

Колко лесно могат да ви извадят от кожата според хороскопа?

0
Колко лесно могат да ви извадят от кожата според хороскопа?
Колко лесно могат да ви извадят от кожата според хороскопа?

Всички ние понякога дори и без причина се гневим и сме нервни с часове.

Някои от нас могат да простят бързо и да забравят това, което се е случило, но други пък дълго време си спомнят всяка малка дреболия, която ги е накърнила и нищо чудно и да намерят начин да ви я върнат при първа възможност.

Ето колко е трудно или лесно да извадите от кожа зодиакалните знаци…

Овен

Когато Овенът се разгневи, няма шанс да не забележите това. Овните лесно показват гняв, а може да ги разгневи почти всичко. Те са най-гневните в зодиака, така че,
когато се сърдят се държат като бебета и с пълен глас отстояват своя гняв.

Телец

Ако един Телец ви се разсърди, очаквайте това да продължи. Може би няма да го каже на глас и да го покаже, но със сигурност дълго ще проявява своя гняв. За тях се казва, че по-скоро планината ще се премести, отколкото да отстъпят в ината и гнева си.

Близнаци

Близнаците са променливи, а това означава, че и гнева им е променлив. Гневът им преминава през караница, думи и използване на обиди, но никога с побой или чупене. Лесно могат да се разсърдят, но и бързо им минава.

Рак

Ако сте ядосали Раците, означава, че сте нарушили техните емоции. Както и другите водни знаци, и Раците ясно ще ви покажат, че са сърдити. Няма да ви оставят никакво място за съмнение дали са ядосани или не.

Лъв

Лъвовете са подобни на огън, а това означава, че гневът им е продължителен. Всеки път, когато имат възможност да ви го върнат, ще го направят. Гневът им няма да премине нито бързо, нито лесно, така че внимавайте.

Дева

Девите са променливи, а това означава, че лесно и бързо им минава. Понякога дори могат да забравят за какво са се разгневили, а може и да не забележите, че са ядосани.

Колко лесно могат да ви извадят от кожата според хороскопа?
Колко лесно могат да ви извадят от кожата според хороскопа?

Везни

Везните ако са сърдити, ще покажат това с думи, а често пъти и с усмивка. Те са най-странните от всички зодии, така че всеки път ще се чудите с какво точно сте ги
обидили или ядосали.

Скорпион

Скорпионите никога няма да забравят, че сте ги обидили или ядосали и съвсем ясно ще си спомнят и причината за това, тъй като при тях обидата често е свързана с техните емоции. Може би няма да ви кажат, че сте ги ядосали, но бъдете сигурни, че ще ви го върнат.

Стрелец

Стрелците са променливи, а това означава, че ако се сърдят ще пламнат, но това няма да продължи дълго. Ако заговорите за нещо друго, ще забравят и за причината и за обидата, така че няма да се налага допълнително да се обяснявате или извинявате.

Козирог

Козирозите когато са ядосани – ядосани са, въпреки че може и да не ви кажат защо. За тях е известно, че имат дълга и добра памет, защото се управляват от планетата Сатурн, която се свързва с времето и вечността.

Водолей

Водолеите често разговарят все едно са сърдити, въпреки че не са, а ако наистина се разсърдят, това е нещо, което ще продължи. Техните думи ще бъдат стрели, насочени срещу вас в продължение на дълъг период от време.

Риби

Рибите също са променливи, което означава, че можете да нараните техните емоции, но няма да ви се сърдят дълго. “Страдат” максимума от всички знаци, но и най-лесно
прощават.