НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Хороскопът разкрива защо нямате късмет в любовта

Хороскопът разкрива защо нямате късмет в любовта

0
Хороскопът разкрива защо нямате късмет в любовта
Хороскопът разкрива защо нямате късмет в любовта

Понякога чувствате, че нямате късмет в любовта, а не знаете как да промените нещата. Причината често се крие във вас, във вашия характер и в начина, по който гледате и изживявате нещата около вас. Прочетете какво разкрива хороскопа за това кои са най-честите причини, поради които просто не можете да откриете перфектния партньор.

Овен
Овенът е склонен към чести промени в настроението и е известен с бързата си избухливост. Вместо да се опитат да решат проблемите във връзката, родените в този знак често пренебрегват своите партньори. Овните са известни като лидери и могат да станат агресивни, ако забележат, че вече не са на върха на пирамидата.

Телец
Родените в този знак не са съгласни на компромиси. Те не се предават дори и тогава, когато не са прави. Не искат да се натоварват с проблемите във връзката. Мразят чувството на несигурност и поради това прекратяването на връзка с Телец, понякога може да бъде истински ад. Искат да бъдат включени във всичко, а ако забележат, че
партньорът/партньорката не им обръща достатъчно внимание, слагат край на комуникацията.

Близнаци
Поради техния темперамент, много е трудно да се предскаже следващата стъпка на родените в този знак. Много трудно вземат решения, особено ако имат срок. Близнаците мразят рутината и много бързо се отегчават от нещата.
Следователно, винаги търсят нови предизвикателства, а това носи определена нестабилност в отношенията с тях.

Рак
Родените в тази зодия имат проблем в намирането на истинската любов, защото искат да контролират своите партньори, което често води до определени сблъсъци. Но ако
нещата тръгнат надолу и те загубят контрол, просто се предават.

Лъв
Лъвовете могат да бъдат много егоцентрични и егоистични, което отказва партньорите от тях. Тяхната надменност може да се превърне в проблем, ако не се чувстват доминиращи във връзката. Вместо да решават проблемите, те обръщат гръб и пренебрегват партньора.

Дева
Родените под знака на Дева са много критични към себе си и към другите, и поради това много често смятат, че не заслужават качествена връзка. Ако намерят подходящ
партньор, подсъзнателно се опитват да саботират връзката, защото постоянно ги измъчва мисълта, че не са достатъчно добри. Те отдават голямо значение и на най-малките негативни коментари, поради което трудно могат да попаднат в перфектна връзка.

Везни
Везната е цар в избягването на сблъсъци и родените в тази зодия са готови да отидат далеч, преструвайки се, че всичко е наред с тяхната връзка. Но когато нещата ще
“изплуват” на повърхността и повече няма да могат да си затварят очите пред проблемите, Везните избухват в голям гняв, който предизвиква голяма изненада и разочарование у партньора.

Скорпион
Голямата страст, която притежават родените в този знак, в определени ситуации е предимство, но в други може да предизвика сериозни проблеми. Тази страст може да прерасне в агресия и ревност. Скорпионите трудно могат да разберат неискрените хора, въпреки че много често и те самите могат да бъдат потайни.

Стрелец
Родените под знака на Стрелец, обещават кули и градове, когато става въпрос за любов, но това по-късно може да им предизвика сериозни проблеми. По природа са много отворени и ще направят всичко, за да осъществят своята идея. Не искат задължения и поради това често напускат своите партньори. Постоянно търсят приключения и нови предизвикателства.

Козирог
Козирозите са най-големите “всезнайковци” и с това много дразнят партньора си. Винаги са готови за най-лошите сценарии във връзката и поради това трудно могат да се отпуснат.

Водолей
Водолеите са може би емоционално най-мистичните личности и поради това е много трудно да бъдат обичани. Във връзката се нуждаят от човек, който винаги да бъде на тяхна страна. Моментът, когато това се промени и усетят, че нямат 100 процента подкрепа, Водолеите слагат край на връзката.

Риби
Рибите се впускат във връзка с огромно доверие към своите партньори и поради това не забелязват всички недостатъци при тях. Нужен им е човек, който да изтъква техните качества и да избягва да споменава недостатъците им. Ако усетят критичен поглед, веднага влизат в ролята на жертва
и това разрушава връзката им.