НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Съвети за привличане на енергията на парите в своя дом

Съвети за привличане на енергията на парите в своя дом

0
Съвети за привличане на енергията на парите в своя дом
Съвети за привличане на енергията на парите в своя дом

Следващите няколко съвета, според специалистите по фън шуй, ще ви покажат как енергията на парите бързо да достигне до вашия дом.

Използвайте ярки цветове в части от апартамента, в които най-често работите нещо, което е свързано с финанси

Фън шуй-експерти винаги подчертават зоната на парите в зелен и в лилав цвят. Зеленият е цвят на жизненост и растеж, а лилавият представлява богатството. В кухнята намерете място за чиния с грозде – идеално е да комбинирате бяло (зелено) и черно (лилаво) грозде, а когато премине сезонът на тези плодове, заменете ги с красива реплика от дърво или стъкло.

Внимателното съхранение на парите е основен съвет във фън шуй-философията

Много от нас имат навика да намачкват парите в джобовете си или да ги оставят на различни места в къщата. Когато започнете да пренебрегвате парите и те ще започнат да пренебрегват вас, затова нека винаги са добре подредени, в красиви пликове в ярки цветове. Дръжте ги от лявата страна на бюрото, където е вашето място за пари в работното пространство.

Парите са вид енергия, затова е важно не само да ги имате, но и да бъдете благодарни за тях

Ако не разполагате с достатъчно пари, за да дарявате или да харчите, със сигурност ще можете да подарите на другите малко от своето време или внимание. Затова всяка вечер отделете няколко минути, за да изкажете благодарност за това, което имате и помислете за това, което бихте могли да подарите на другите.

Богатството не е в това винаги да получим или да имаме колкото се може повече, а да намерим положителната страна в това, че вече имаме. Когато сте благодарни за това, което вече имате, така в живота ви ще дойдат повече пари, но и чувство на задоволство.