НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Всички я обожават: Жената от тази зодия е най-добрата партньорка и приятелка

Всички я обожават: Жената от тази зодия е най-добрата партньорка и приятелка

0
Всички я обожават: Жената от тази зодия е най-добрата партньорка и приятелка
Всички я обожават: Жената от тази зодия е най-добрата партньорка и приятелка

Те са дами за цял живот…

На момичето от тази зодия й е необходимо пространство. На нея й трябва свобода, за да бъде такава, каквато е.

Тя никога няма да ви критикува, вместо това ще подбере правилните думи, които да са отражение на състоянието на сърцето и душата й.

Става въпрос за Везните.

Дори и в ситуация, когато ще избере точните думи, тя може да ви изпрати писмо. Тъй като нейните емоции са огромни, това може да се превърне в истинско предизвикателство. Тя обича думите и магията, те я карат да се чувства свободна.

Затова, ако харесвате някоя жена зодия Везни, думите са важни, защото те са похвали за сърцето й. Тя не лъже и не се превъзнася, не е добра в това. Презира неизпълнените обещания.

Тя е художник, но за да оцелее в света, трябва да намери своя порок. Необходими са й предмети и звуци, миризми и текстури, които резонират с това място дълбоко вътре, което казва: “Да. Това е то, и сега всичко е както трябва”.

Ако силно желаете Везните, трябва да знаете това: На тях им е необходимо тяхното изкуство, също толкова, колкото е необходим въздуха: Без него, те не са това, което са. Те търсят мълчание. Обичат своето тяло, а същевременно го и мразят. Трябва да гледате в очите им и да се усмихвате.

Махнете косата от лицето й, по-добре да го виждате. Докоснете всяка част от кожата й, все едно го правите за първи път. Тя ще копнее за прегръдка. Нужна й е романтика.

Тя ще плаче, и то много. Ще плаче и няма да знае какво не е наред.

Но няма друг знак, който да се опитва да угоди на всички около себе си. Тя е насочена към своите нужди и вие трябва да се научите да поставяте нейните нужди пред вашите, защото самотата я плаши.

Ако искате да плените сърцето на Везните, това трябва да бъде завинаги. Няма по-отдадени партньори от Везните, нито по-предпазливи и по-ангажирани.

Никога не трябва да ги приемате за даденост, защото сърцето й се затваря, когато почувства дискомфорт, а тогава рискувате никога повече да не намерите пътя към тях. Нейното сърце знае тайната на всичко. Защитете го.