НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Напуснах съпруга си заради любовта на живота ми, но не намерих щастието…

Напуснах съпруга си заради любовта на живота ми, но не намерих щастието…

0
Напуснах съпруга си заради любовта на живота ми, но не намерих щастието...
Напуснах съпруга си заради любовта на живота ми, но не намерих щастието…

Заради любовника, напуснала съпруга си и загърбила 12 години брак, но не намерила щастието.

Това е нейната история:

“Преследвах щастието и унищожих всичко. Ако ми беше казал някой преди година, че на 30 години ще бъда сама с две деца, бих му казала, че е луд.

Само преди една година имах всичко: прекрасни синове, хубав дом, добър човек и баща на децата ми до мен.

Живях перфектно и имах спокоен семеен живот. Въпреки това, нещо липсваше в брака ми. Чувствах се самотна. Защо не бях щастлива?

Срещнах съпруга си, когато бях на 17 години. Той беше няколко години по-възрастен от мен, а аз бях омагьосана от него. Имаше работа, кола, къща … Беше човек на място. Забавлявахме се докато следвах и след дипломирането си е нормално да се оженим. Това е естествения ход на нещата. В момента имаме две прекрасни деца.

След второто си дете започнах да се чувствам по различен начин. Мразех какъв човек станах. Не се чувствах красива, нито доволна. С времето станах нещастна. Копнеех за съвършенство. Постоянно търсех потвърждение от съпруга си, че съм красива, добра, перфектна…

Но не получавах това от него. Някъде по пътя спряхме да общуваме. Разговорите ни се сведоха до въпроси за децата и тяхното развитие.

Любовта избледняваше. Бракът се разпадане пред очите ми.

Тогава в живота ми се появи Той. Говорихме за всичко: деца, къща, семейство, живот … Беше ми сродна душа, моята душевна храна. От него получих това, което търсех. Може би е разбиране, или поне така ми се струваше. Харесваше татуировките ми, споделих зависимостта си от кафе, имахме едни и същи житейски цели. Виждах любовта на живота ми. Разбираше ме както никой досега. Познаваше ме по-добре от всеки! Исках го с цялото си същество.

Имаше само един проблем: Беше женен!

Признахме любовта си един към друг и реших да се разведа с човека, с когото делях добро и лошо 12 години. Разводът беше спокоен. Без тежки думи. След два месеца бях разведена жена с две деца. Не се притеснявах. Знаех, че ме чакаше щастието. Поне така си мислех …

Постоянно говорехме за това как ще живеем щастливо с децата. Но един ден дойде при мен и ми каза, че не може да остави съпругата си, да разруши брака си и не иска да причини това на децата си.

Моята сродна душа си тръгна от мен. Изчезна внезапно, както влезе в живота ми. Не искам да ме съжалявате. Сърцето ми се счупи на малки парчета, но не съм жертва!

Станах по-силна. Сега се боря за щастието на децата ми. Самотна съм, но не съм нещастна. Знам, че направих погрешни стъпки, но също така знам, че заслужавам щастие и няма да се успокоя, докато не го намеря…