НАЧАЛО ЗДРАВЕ Премахване на мастна тъкан по напълно естествен начин

Премахване на мастна тъкан по напълно естествен начин

0

Мастната тъкан е резултат върху кожата, който може да се появи навсякъде по тялото.

Състои се от натрупани мастни клетки. Представлява предимно естетически проблем, който не вреди на вашето здраве.

Мастната тъкан възниква без да забележим и без болка, освен в определени случаи, когато възниква липом. Често се появява при хора, по-възрастни от 40 години, но няма правило, така че може да се появи дори и при деца. Често се появява на главата, ръцете, гърба, шията, краката и други части от тялото. Лекарите съветват мастната тъкан да премахнете по хирургически път, което е рутинна операция и не отнема повече от половин час.

Но за тези, които не искат да легнат под скалпелите, предлагаме 4 рецепти за естествено лечение, които биха помогнали в повечето случаи.

1. Брашно и мед

Направете смес с брашно и мед. Сложете го на място, където имате мастна тъкан. Нанесете 0.5 до 1 см. дебел слой от сместа. След това поставете хартиена салфетка, носна кърпа или марля върху нея. Останете така 36 часа, за да подейства. Когато времето измине, отстранете го. След 7-8 дни, тъканта ще се спука.

2. Ужилване от пчела

Тя изисква 2 пчелни ужилвания директно върху засегнатата област. Мастната тъкан ще изчезне след седем дни. Този метод е известен от много години и е много ефективен за отстраняване на телесните мазнини.

Как трябва да го направите:

Вземете пчела с пинсети, изправете я да жили към мазнината. Не се страхувайте от ужилването, защото то наистина не е толкова болезнено. Предупреждение, ако сте алергични към ужилване от пчели, не правете това, поради различни усложнения и дори хоспитализация.

3. Прополис

Нанесете капки прополис върху проблемното място. Повтаряйте процедурата няколко дни.

4. Жълтък и сол

Този метод е изпробван от жена, която по този начин отстранила мастните тъкани след 2-3 дни. Смесете един жълтък с 2 супени лъжици сол и с тази смес намажете мастната тъкан. Втривайте на мястото 3-4 пъти на ден.