НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Това са перфектните любовни комбинации в хороскопа

Това са перфектните любовни комбинации в хороскопа

0
Това са перфектните любовни комбинации в хороскопа
Това са перфектните любовни комбинации в хороскопа

За истинската любов няма нужда от обяснения, но според астрологията има определени зодиакални знаци, които сформират идеални двойки.

Овен и Везни

Още от първата среща, между тези два знака се ражда силна искра. Дивата енергия и чар на Овена напълно пасват на изискаността на Везните. Връзката между тях е истинско предизвикателство, на което трудно може да се устои. Но проблемите започват веднага, защото живота по правила ще изнерви Овена, а Везните отчаяно се опитват да опитомят бушуващите нрави на тази зодия. За да успее тяхната връзка е необходимо да се включат в съвместни проекти и дейности, защото само така ще си припомнят, че техните характери се допълват.

Телец и Скорпион

Става дума за много гореща комбинация от самото начало. Щом спокойният Телец се разкрие преди Скорпиона, между тях ще започне да се заражда огромно желание. Ако започнат любовна връзка, няма да могат да отделят ръце един от друг, но конфликтите са неизбежни. На Телеца ще му дотегне да следва темпото на Скорпиона, а Скорпионът ще започне да мисли, че Телеца е твърде спокоен и пасивен. Нещата могат да се оправят, ако тази страст я изнесат от дома и я насочат към общите приятелства.

Близнаци и Стрелец

Тяхното привличане не е само физическо. Тези два зодиакални знака се привличат и на интелектуално ниво. Любопитният Близнак и философски настроеният Стрелец, перфектно се допълват и могат да прекарат часове в разговори и остроумни провокации. Въпреки това, проблемите възникват, когато Близнаците започнат да се изнервят от прекомерно самоуверената позиция на Стрелците, а пък на Стрелецът ще започне да му пречи това, че Близнакът обожава да се занимава с повърхностни клюки. Вече съществуващото привличане ще могат отново да възродят чрез излети в природата, екскурзии и други подобни приключенски дейности.

Рак и Козирог

След като чувствителният Рак се запознае със силния и доминиращ Козирог, веднага се заражда класическа романтична връзка. Въпреки това, тази любовна история лесно може да загуби своята магия, ако Ракът започне да мисли, че Козирогът го игнорира, а пък на Козирога му попречи прекалената чувствителност на Рака. За да оцелее тяхната връзка, те трябва да си напомнят, че не са само партньори, а и любовници. С пробуждането на страстта, тази комбинация отново ще добие смисъл.

Лъв и Водолей

В мига, в който непринуденият Водолей се запознае с властния Лъв, межу тях буквално избухва пожар от емоции и чувства. В един момент обаче егото на огнената зодия Лъв, започва да идва в повече на и без това не особено търпеливия Водолей. Лъвът пък от своя страна се дразни на непостоянството и свободолюбивостта на въздушния знак. В крайна сметка споровете се превръщат в ежедневие, а краят на връзката помежду им все по-настоятелно тропа на вратата.

Дева и Риби

Връзката между практичната Дева, която иска всичко в живота да има ред и график, и Рибата, която плува в живота, изглежда доста интересна и фатална. Техният любовен акт и двете страни го възприемат като възможност да променят живота: Девата ще помогне на Рибата с организацията, а Рибата ще й покаже как да се отпусне. Но с течение на времето, Девата ще започне да прави забележки на Рибата за нейната недоверчивост. Връзката може да оцелее само ако и двете страни са готови на компромис и открити разговори.