НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Омъжих се по сметка, но животът ми се превърна в ад!

Омъжих се по сметка, но животът ми се превърна в ад!

0
Омъжих се по сметка, но животът ми се превърна в ад!
Омъжих се по сметка, но животът ми се превърна в ад!

“Спя с човек, който изобщо не обичам. Трябва всеки ден да го гледам и всеки ден да общувам с него…”, изповядва се млада жена, която иска да остане анонимна.

Това е нейната история.

Сключих този брак преди 5 години и оттогава живея в ад. Спя с човек, който изобщо не обичам. Трябва всеки ден да го гледам и да общувам с него…

Толкова съм нещастна в брака си и не знам какво да направя. Мисля, че ако се разведа, ще изгубя всичко. Не само парите, положението и работата си, но и семейството, децата и родителите.

Сключих този брак преди 5 години и оттогава живея в ад. И заради какво? Заради кариерата? Да, кариерата и работата ми са супер откакто съм с него, но аз не съм щастлива. Завърших маркетинг, а моят мъж има голяма фирма, в която работя като маркетинг директор. Признавам, че не попаднах на това място, защото съм добра в работата, а защото съм негова съпруга. Имаше много добри кандидати и все още има, но аз съм директор, тъй като сключих брак, от който искам да избягам.

Всеки ден мисля да го оставя. И така вече от 5 години. Моите родители се познават с неговите от години и така се стигна до това да бъдем перфектната двойка и парите да останат в семейството. Но каква е тази фамилия, която аз не искам? Знам, че много хора ще кажат, че съм глупава, защото съм се съгласила на това, но повярвайте ми, ако знаех, че ще бъде така, нямаше да се съглася. Мислех, че ще го обикна, че все пак ще ми бъде хубаво. Имаше и пари. Мислех, че ще пътуваме и ще живеем като в приказка. Но, далеч е от приказка.

Не е само това, дори знам, че ме мами. Честно казано, това не ме наранява, защото може да задоволи нуждите си на друго място, без да се занимава с мен. Как да изляза от всичко това, без да загубя всичко? Тук са и двете ни деца, които не искам да нараня, на които искам да кажа, че не обичам баща им. Ще загубя и работата си, парите и всички привилегии, които имам сега.

Ако продължавам да търпя това, ще полудея. Ако го оставя, ще остана без нищо. Мислите ли, че родителите ми ще бъдат щастливи, ако направя това, което ме прави мен щастлива? И те ще ми обърнат гръб. Те гледат на него като на божество. Мисленето за това всеки ден ме подлудява…