НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тази жена елиминира болките в ставите за една нощ като използвала това!

Тази жена елиминира болките в ставите за една нощ като използвала това!

0
Тази жена елиминира болките в ставите за една нощ като използвала това!
Тази жена елиминира болките в ставите за една нощ като използвала това!

Много хора страдат от болки в коленете и ставите. Въпреки че ставите и колената стават по-малко еластични с възрастта, болките в ставите могат да бъдат предизвикани и от неудобни обувки.

Ако вие също сте засегнати от този вид болка и конвенционалното лечение се оказва неуспешно, не се притеснявайте. Има някои изключително полезни естествени средства, които могат да лекуват болезнени колене и стави за един ден.

Тази рецепта се състои от продукти, богати на бромелаин, витамин С, силиций и магнезий, които не само успокояват болните колене и стави, а подобряват състоянието на сухожилията и ставните връзки, споделя доволна читателка на портала Narodnamedicina.info.

Необходими продукти:

1 чаша вода
1 чаша овесени ядки
1 чаша 100% портокалов сок
2 чаши ананас на кубчета
1 чаена лъжичка канела
½ чаша нарязани бадеми
малко мед

Начин на приготвяне:

Поставете овесените ядки с вода в тенджера и варете в продължение на няколко минути.

Когато овесена каша е готова, свалете от огъня и оставете да се охлади. Добавете ананас, бадем, канела, портокалов сок и мед на вкус. Разбъркайте добре, добавяйки по малко вода, докато получите желаната гъстота.

Консумирайте тази смес ежедневно и болките ще изчезнат, а вашите стави и сухожилия ще станат по-здрави. Значително облекчение ще почувствате още на следващия ден.