НАЧАЛО ЗДРАВЕ Диета 2+1: Свалете до 5 килограма за 2 седмици

Диета 2+1: Свалете до 5 килограма за 2 седмици

0
Диета 2+1: Свалете до 5 килограма за 2 седмици
Диета 2+1: Свалете до 5 килограма за 2 седмици

 

 

 

 

 

 

 

 

За повечето жени диетата е нещо страшно, невъзможно, което ще ги обрече на гладуване и мъки. Вярно е, че ако за първи път пробвате някоя диета, тя може да ви се стори много строга.

Вярно е също, че храненето под час и лишаването от някои храни може да ви докара зверски глад. За да не му се поддавате, трябва да имате силна воля и няколко трика под ръка.

Преди всичко не започвайте диетата с убеждението, че тя е нещо невъзможно, че ще сте постоянно гладни и ще се чувствате зле. Ако мислите така, така и ще стане и каквото и да правите, чувството за глад ще ви измъчва. Затова първо подходете оптимистично – „диетата ще ми се отрази добре и ще се справя без проблем“.

Има толкова много диети и вече става все по-трудно да изберете подходящата за вашето тяло. Но за да ви помогнем в избора, ние решихме да споделим тази 2+1 диета, която е малко известна, но изключително ефективна.

Става дума за хранителен режим, който се ръководи от принципа “консумация на повече храни с по-ниска калоричност”. Това означава, че в основата на диетата трябва да бъдат зеленчуците. По време на следващото хранене, напълнете чинията с 75% зеленчуци, а останалото нека бъде протеин – месо, риба, яйца, соя…

Диетолозите твърдят, че ако се придържате към тази диета в продължение на 2 седмици, можете да загубите до 5 кг, а след това, организмът ще свикне и сам ще изисква здравословна храна. С цел постигане на оптимални резултати, ограничете порцията протеини до 80 грама на хранене – яжте бяло месо, печено с минимално количество олио, риба, богата на омега-3 киселини, докато останалата част от чинията може да бъде пълна с моркови, целина, зеле, краставици или друг зеленчуци.

3 фурми дневно и само 12 дни – Ето какво ще се случи!

Друга много популярна диета за отслабване.

Едва ли има човек, който не е чувал за нея, дори да не е привърженик на подобни хранителни режими. Тя спада в категорията на здравословните диети, особено ако се прилага с мярка. Лунната диета следва фазите на Луната и се изпълнява според тях.

Лунната диета предлага два варианта за изпълнение, 24 часов или 72 часов режим. При еднодневния режим може да се изпълнява до четири пъти месечно, а при тридневния максимум два пъти в месеца. Диетата започва при навлизане на Луната в някоя от фазите и завърша 24 часа. При 72 часовия вариант започва 24 часа преди навлизане на Луната във фаза.