НАЧАЛО ЗДРАВЕ Диабет! Контролирайте нивото на кръвната захар с помощта на яйце

Диабет! Контролирайте нивото на кръвната захар с помощта на яйце

0
Здравето ви е във вашите ръце: Контролирайте нивото на кръвната захар с помощта на 1 варено яйце!
Здравето ви е във вашите ръце: Контролирайте нивото на кръвната захар с помощта на 1 варено яйце!

Диабетът е едно от най-честите заболявания на съвременния свят, което влияе на способността на тялото да обработва глюкозата.

Диабетиците обикновено се разболяват от диабет тип 2, което означава, че телата им не могат да се възползват от инсулина.

Хранителните навици и начина на живот имат голямо влияние върху цялостното здраве. Живеем в свят, пълен с токсини и устойчиви химикали.

Кръвният тест обикновено се използва за откриване на дисбаланс. Някои лекари смятат, че тестовете са единственият начин за диагностика на здравословното състояние, свързани с нивото на захар в кръвта и кръвното налягане. Всяко възможно нарушение се счита за “тих убиец”, който води до необратими промени.

Статистиката показва, че броят на диабетиците нараства, така че е добре да се консултирате с Вашия лекар колкото е възможно по-често, за да се предотврати болестта или да започне да се лекува в ранен етап.

Диетолозите откриха ефективно и напълно естествено лекарство, което регулира нивото на захар в кръвта.

Всичко, което ви е необходимо е оцет и варено яйце.

Сварете яйцата в следобедните часове на деня и ги обелете. Прободете яйцето няколко пъти с помощта на вилица или клечка. Поставете оцет в отделен съд и потопете яйцето в него. Оставете го така през нощта.

На следващата сутрин трябва да изядете яйцето и да изпиете чаша топла вода.

Практикувайте тази процедура всеки ден и скоро ще забележите, че кръвната ви захар е достигнала нормални граници.

Здравето ви е във вашите ръце. Едно варено яйце не струва нищо, а може да спаси живота ви.

Тази жена елиминира болките в ставите за една нощ като използвала това!

Последствия от неконтролирания захарен диабет тип:

Захарен диабет тип 2 води до развитие на редица сериозни усложнения, резултат от продължително поддържане на високо ниво на кръвната захар. Промените засягат сърдечносъдовата и нервната система. Измененията в малките кръвноносни съдове водят до слепота, бъбречна недостатъчност и ампутации на пръсти и крайници.

Промените в по-големите по размер съдове са свързани с развитие на исхемична болест на сърцето, включително инфаркт, високо кръвно налягане и инсулти. Сърдечносъдовите заболявания са основна причина за смъртта на преобладаващата част (до 80%) от хората със захарен диабет тип 2.

Честият конрол на гликирания хемоглобин е важен, тъй като покачването му дори с 1% увеличава риска от развитие на съдови усложнения с 37% и на усложненията на диабета като цяло с 21%. Подобряването на кръвнозахарните нива намалява риска от развитие на очни усложнения с 21% и с 33% на ранно развитие на бъбречна недостатъчност.