НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Лошите навици на всеки, според зодията

Лошите навици на всеки, според зодията

0
Лошите навици на всеки, според зодията
Лошите навици на всеки, според зодията

Всеки човек притежава дразнещи и неприятни навици. Но до колко тяхното усвояване зависи от зодията? Според астрологията характерът на човек до голяма степен се определя от зодията му, така че това може би ни прави по-податливи към един или друг лош навик.

ОВЕН

Егоизъм. Представителите на тази зодия се славят с тяхната себичност. Той живее по правилото – всичко за него и нищо за другите.

ТЕЛЕЦ

Силни материалисти. За телците парите и материалните придобивки са силно преследвани цели.

БЛИЗНАЦИ

Разсеяност. Почти е невъзможно да приковеш за дълго вниманието на представителите от тази зодия. На близнаците им е много трудно да съсредоточат мислите и действията си в една посока.

РАК

Лесно се пристрастяват към сладките неща и тютюнопушене. Раците лесно усвояват тези вредни за здравето навици, защото трудно се справят с тревожните проблеми и търсят подкрепа в сладкиши и цигари.

ЛЪВ

Самохвалство. Представителите на зодия лъв обичат да са център на вниманието, да бъдат хвалени и ухажвани. Когато никои от заобикалящите не им обръща внимание, те са склонни сами да насочат светлините на прожекторите към себе си.

ДЕВА

Критичност. За девите никога нищо не е достатъчно добре направено. Те не обичат да бъдат критикувани, но с лекота могат да посочат грешките на другите и да се опитват да ги поучат.

ВЕЗНИ

Шопинг маниаци. Везните силно се привързват към красивите вещи и са склонни да харчат големи суми при пазаруване.

СКОРПИОН

Отмъстителност. При скорпионите едно прегрешение никога не остава ненаказано. Те винаги търсят възмездие за стореното.

Хороскоп и тото: Разберете кои дни и числа ви носят късмет

СТРЕЛЕЦ

Фантазира си. Когато нещата опрат до честност, стрелците са склонни да преувеличават събитията, които са им се случили. Но иначе нямат проблем с истината, когато трябва да изразят мнението си за даден човек или проект.

КОЗИРОГ

Работохолизъм. Тези хора живеят, до голяма степен, за кариерното си израстване. Склонни са да пренебрегват близките си заради работата.

ВОДОЛЕЙ

Неспокойни са. Водолеите имат таланта да привличат неприятностите и лесно може да ги разстрои и най-малкият проблем.

РИБИ

Алкохол. Силно се привличат от различните спиртни напитки, когато изгубят творческите си способности.