НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Фейсбук – съобщенията, известията или поканите?

Фейсбук – съобщенията, известията или поканите?

0
покана

Фейсбук стана неразделна част от живота ни, една необходимост към която много хора са пристрастени.

Представяме ви един уникален тест, чрез който ще научите нещо повече за себе си.

Представи си, че решавайки да провериш какво се случва в профила ти във Фейсбук, се оказва, че имаш 10 покани за приятелство, 10 съобщения и 10 известия. Кое ще провериш първо? Оказва се, че избраното разкрива много повече за теб и характера ти, отколкото предполагаш.

Фейсбук - съобщенията, известията или поканите?
Фейсбук – съобщенията, известията или поканите?

А) Покана за приятелство

Ако първо провериш тях, то значи си човек, който е положително настроен към света, новото и хората около себе си. Обичаш живота, предизвикателствата и бързите обороти. Предразположена си да променяш живота си, а не да стоиш в застой. Освен това си енергична и много доброжелателна натура. Познахме ли?

В) Съобщения

Обичаш да общуваш и да се срещаш с приятелите си повече от всичко на света. Отдава голямо значение на съветите и историите им, като ако има с какво, винаги си на среща да им помогнеш. Обичаш да спориш, когато се налага да отстояваш мнението си и никога не оставяш магарето си в калта. Цениш околните и разбираш, че всеки има свой начин, по който му харесва да живее. Вярно?

От днес можете да използвате Facebook без интернет – ето как

С) Известия

Ти си наблюдателна личност, която се интересува от всички аспекти на живота, от близките и приятелите си, от новото и непознатото. Обичаш да четеш и си любопитна към всичко около себе си. Понякога си нетърпелива, но в рамките на нормалното.

Май налучкахме, нали?

Последни статистики:

Проучване, проведено от шведски специалисти, показва, че най-голямата част от потребителите на най-голямата онлайн социална мрежа в света са ниско образовани и имат незадоволителни месечни доходи.

Именно тази група от хора са и най-податливи на пристрастяване към “Фейсбук”. Скандинавските експерти са установили, че хората, които прекарват голяма част от времето си във въпросната социална мрежа се чувстват нещастни под една или друга форма в своя живот.

От всички анкетирани мъже и жени с профил във “Фейсбук” 85% от тях заявяват, че всеки ден проверяват какво се случва в него, а 50% допълват, че отварянето на онлайн профила им е първото нещо, което правят, щом включат своя компютър.

В изследването са участвали хиляда души между 18 и 73 години, които масово коментират, че се чувстват потиснати, ако постоянно не следят какво се случва във “Фейсбук”.