НАЧАЛО ЗДРАВЕ Мед и сода: За спешни случаи веднага приемете тази смес

Мед и сода: За спешни случаи веднага приемете тази смес

0
Мед и сода: За спешни случаи веднага приемете тази смес
Мед и сода: За спешни случаи веднага приемете тази смес

Сместа мед и сода се превърна в лекарството на 21-ви век.

Въз основа на убеждението, че раковите клетки се развиват с помощта на захар, има често срещано погрешно схващане, че комбинацията от сода за хляб и мед или кленов сироп не е от полза за лечение на рак. От друга страна, има все повече и повече доказателства, че тази комбинация е в действителност изключително здравословна.

Освен това има и научно обяснение защо тази комбинация е особено ефективна при лечението на рак. Работата е там, че раковите клетки се хранят със захар – те консумират 15 пъти повече глюкоза, отколкото здравите клетки. Когато се смесват богат на захар кленов сироп или мед с алкален натриев бикарбонат, двете се свързват и се насочват към “гладните за захар” ракови клетки , кленовият сироп /мед “промъква”, или “вкарва” содата в раковите клетки . Така медът /кленовият сироп действат като „троянски кон“ в този случай .

Содата бикарбонат , от друга страна, е силно алкална, което означава, че или убива раковия микроб (прави хибернация) вътре и връща раковата клетка към нормалното. Или, нейният алкализиращ ефект насърчава бързата смяна на рН, което унищожава клетката. Високата алкалност всъщност позволява повече кислород в клетките, отколкото може да понесе и клетката се връща към новрма, или е убита, преди подаването на захар.

Необходими са ви следните продукти:

За това просто, но много ефективно лечение, трябват само 2 общи съставки – сода бикарбонат и кленов сироп или мед. Смесвате двете съставки в следното съотношение – една чаена лъжичка сода за хляб с една супена лъжица мед/кленов сироп, или за по-големи количества, 4 супени лъжици. сода за хляб с 4 с.л. кленов сироп или мед. Това количество ще е достатъчно за една седмица. След като съставките се смесят добре, варете на слаб огън за 5-10 минути. Никога не съхранявайте в хладилник сместа!

Вижте още: Открито е растение, което за 40 дни убива рака

Употреба:  Вземайте по 1 чаена лъжичка от тази смес 1-3 пъти на ден, за един или два месеца. Не ползвайте лекарството твърде близо до времето за хранене. Важно е също да се придържате към здравословен хранителен режим по време на лечението и това означава да намалите приема на месо, и изключите захарта и бялото брашно.