НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Какъв е майчиният ви инстинкт според хороскопа

Какъв е майчиният ви инстинкт според хороскопа

0
Какъв е майчиният ви инстинкт според хороскопа
Какъв е майчиният ви инстинкт според хороскопа

Ето какво казва за майчиният ви инстинкт този хороскоп:

Овен – Майката Овен ще направи всичко, за да бъде най-добрият родител на света. Това е нейната мисия и мечта!

Телец – Тя е много привързана майка. Постоянните прегръдки и целувки към децата са нейни навици, които няма да им харесат много, когато влизат в пубертета.

Близнаци – Къщата на тази майка е пълна с книги и игри с образователна цел. Учи децата си на самостоятелност още от най-ранна възраст, защото знае колко много ще им бъде от полза това в бъдеще. Демократична майка е, дори малко повече, отколкото трябва.

Рак – Изключително внимателна към нуждите на децата си, дори до най-малките детайли. Много е сантиментална. По характер е кротка, но когато става въпрос за детето й, се превръща в див звяр.

Вижте още: История за 40 секунди: Когато Бог създаваше майката…

Лъв – За нея е много важно детето да има самочувствие, затова усилено работи точно в тази посока. Мотивира го, купува му скъпи дрехи, често говори с него като с възрастен, за да се почувства обичан.

Дева – Тя е майката с най-силна интуиция. Знае от какво има нужда детето й, още от момента, когато за първи път го е взела в ръцете си. Винаги ще го хваща, когато лъже и ще знае, ако нещо го притеснява. Ще усети, когато нещо се обърка. Любовта на майката Дева е безкрайна.

Везни – Тя има силно изразен майчин инстинкт, но често се чувства супер изтощена от домакинската работа и хилядите задължения, които има. Присъщото й чувство за справедливост ще бъде причина да избухва, но след това много умело ще компенсира това.

Скорпион – Тя е студена, когато става въпрос за изразяване на нежност, но пък компенсира с чувство за хумор, което децата обожават.

Стрелец – Тя е много сериозна и отговорна майка. При нея всичко е по график – хранене, къпане, сън, игри, защото знае колко важен и полезен е режима. И е кралица на игрите!

Козирог – Строга майка, която държи на реда и възпитанието. Въпреки че изглежда студена, истината е, че за нея детето е център на Вселената и всяко нейно действие е в името на неговото щастие.

Водолей – Тя е със свободолюбив характер, желание за нови и различни неща и се опитва същото да даде на децата си. Тя ще насърчава тяхното любопитството, ще се постарае да растат в среда с неизчерпаем оптимизъм и желание за приключения.

Риби – Майката Риби е най-отговорната майка! Грижи се безпроблемно за децата във всяко отношение. Готова е на всичко за тяхното щастие, дори да жертва повече от необходимото.