НАЧАЛО ЗДРАВЕ Природен лек от лимон и магданоз срещу бактерии

Природен лек от лимон и магданоз срещу бактерии

0
Природен лек от лимон и магданоз срещу бактерии
Природен лек от лимон и магданоз срещу бактерии

Лимонът и магданозът имат силно антибактериално и антивирусно действие. Когато се комбинират магданоз и лимон, а към тях се добавят мед и зехтин, получаваме природен лек срещу всички бактерии…

Магданозът съдържа редица здравословни съставки, които се крият в неговите корени и листа. Помага при лечение на много заболявания: от възпаление на простатата, до отоци на краката, ревматизъм, болки в костите, затлъстяване, ангина …

В Древен Египет с магданоз са лекували бъбреците и пикочните пътища.

Лимонът е още един от плодовете, които египтяните са използвали в медицината.

Лимонът и магданозът имат силно антибактериално и антивирусно действие. Когато се комбинират магданоз и лимон, а към тях се добавят мед и зехтин, получаваме лекарство срещу всички бактерии, особено срещу Ешерихия коли. Използването на това природно лекарство има много положителни отзиви.

Пациенти, които с години са се борили с досадната Ешерихия коли, с този природен лек премахнали досадната бактерия. Понякога големите тайни са скрити в простички продукти.

Необходими продукти:

250 грама корен от магданоз

250 грама лимон с кора

250 грама мед

200 милилитра зехтин

Подготовка и начин на приготвяне:

Купете си мед от проверен пчелар. Лимонът трябва добре да се измие. Най-добре е да използвате домашен лимон, който не е химически третиран. Ако го купите от магазина, заради пестицидите, би било добре преди употреба няколко часа да го съхранявате в студена вода, в която сте добавили малко сода за хляб. Извадете лимона от водата и го подсушете, а след това разрежете на половина. Отстранете семките.

Вижте още: Пийте тази домашно приготвена напитка сутрин и вечер и гледайте как се топят килограмите!

Коренът от магданоз е необходимо добре да се измие. Използва се обикновен, пресен магданоз, който се отглежда в градината. В блендер поставете лимона, магданоза, меда и зехтина. Ако нямате блендер, за лимоните можете да използвате и машина за мелене на месо.

Ще получите каша, която може да поставите в стъклен буркан. Съхранявайте я в хладилник. Приемайте по една супена лъжица преди закуска и вечеря. С оглед на това, че в този лекарствен продукт се съдържат всички естествени съставки, могат да го приемат и бременни жени и малки деца, като на децата трябва да им се дава малка, а не голяма лъжица от лекарството.