НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Закачете картина на стената за по-малко от 15 минути

Закачете картина на стената за по-малко от 15 минути

0
Закачете картина на стената за по-малко от 15 минути
Закачете картина на стената за по-малко от 15 минути

Да закачите огледало, картина или семейна снимка – предизвикателство пред всеки, който се стреми да направи дома си красив. На пръв поглед това изглежда много лесно, но на практика – не е съвсем така.

Например, подарили са ви красива картина, с която искате да украсите дома си. Пробивате дупки, но те са твърде близо една до друга или са на криво. И колко прах само…!

Не бързайте да се разочаровате! Ние ще ви помогнем да избегнете неприятни ситуации с някои простички неща. Чудите се какви? Продължете да четете и следвайте нашите подробни инструкции.

Как да закачите картина

1. Залепете дебела ивица самозалепваща се лента или изолирбанд на гърба на картината и маркирайте местата, където ще бъдат направени дупки за винтовете, както е показано на снимката.

2

2. Залепете ивицата върху стената, където искате да закачите картината.

3

3. С помощта на лазер, проверете дали ивицата е права. След това можете да пробиете отворите.

4

Вижте още: Забравете за мухъл в дома – хитринка от нашите баби

4. Ако искате да избегнете прах и мръсотия по време на работата, поставете лист хартия на местата, където ще пробивате.

5

5. Но това не е краят на нашите тайни. Ако трябва да пробиете дупка в тавана, поставете пластмасова чашка върху инструмента. Тя ще събира всички отпадъци.

6

Ето как предмети от бита могат да бъдат ваши надеждни помощници. Не забравяйте да споделите тези съвети с приятелите си!

Вие избирате къде ще закачите картината? Дали е голяма или малка? С пастелни или с маслени бои? Ако картината, ще е в хола, изберете място точно над дивана, вместо в централната част на стената. Тези позиции може да са много близки една до друга, но от визуална гледна точка, варианта над дивана е по-добрия. Много хора правят грешката да окачват картините твърде високо и така се губи ефекта, а и гостите ви трудно биха оценили изкуството, което сте избрали.