НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лед поставен на това място ще подобри състоянието ви

Лед поставен на това място ще подобри състоянието ви

0
Лед поставен на това място ще подобри състоянието ви
Лед поставен на това място ще подобри състоянието ви

С помощта на лед можете невероятно да подобрите вашето физическо благосъстояние даже след направата само на една процедура. Парче лед поставено на това място ще доведе до чудо … Главоболието ви ще премине, цялото тяло ще се активизира, ще се изпълните с невиждана жизненост.

“Фън Фу” точката – е уникална. Тази област, на която се въздейства, влияе директно на мозъка, все едно между кожата и мозъка на това място няма нищо! Опитайте се да направите тази изключителна оздравителна процедура, която гарантира максимален ефект за организма, без излишни допълнителни усилия!

Стимулацията на “Фън Фу” точката е много лесно: просто поставете парче лед в зоната както е показано на фигурата. Това място е вътре в кухината между сухожилията на врата, на около 3 см над границата на окосмената част на главата. Тук се събират главата и шията. Ледът в тази зона трябва да се задържи в продължение на 20 минути. Процедурата трябва да се повтаря веднъж на всеки 3 дни – според знанията за китайската акупунктура това е оптималния интервал. За най-добър ефект се препоръчва да правите това на празен стомах.

Лед поставен на това място ще подобри състоянието ви

Защо е необходимо да се прилага точно лед?

Той ще създаде температурна разлика, която ще стимулира притока на кръв към мозъка. Мястото, където се съединяват главата и шията е удивително, там има центрове, които са отговорни за дишането и притока на кръв към тялото. С една проста процедура можете да излекувате редица заболявания и да укрепите организма като цяло. Заболявания на дихателната и сърдечно-съдовата система, дисфункция на щитовидната жлеза, затлъстяване или поднормено тегло, дистония, хипотония и хипертония – всичко това можете да зачеркнете от живота си чрез стимулиране на “Фън Фу” точката.

Вижте ощеЗакачете картина на стената за по-малко от 15 минути

Има и друга тайна. Това е най-уязвимото място в нашето тяло. Китайските самураи използвали тези знания и нанасяли на враговете си смъртоносни травми. Но има и друга страна: липсата на кости, защитаващи мозъка, прави тази област притежател на изключителни целебни свойства. Опитайте и се уверете как това работи безотказно!

Въздействието върху “Фън Фу” точката ще върне вашето тялото към нормалното му физиологично състояние. Споделете тези тайни знания за китайската акупунктура с любимите си хора!