НАЧАЛО ЗДРАВЕ Имуностимулатор – убива бактериите по-добре от пеницилина!

Имуностимулатор – убива бактериите по-добре от пеницилина!

0
Имуностимулатор - убива бактериите по-добре от пеницилина!
Имуностимулатор - убива бактериите по-добре от пеницилина!

Имуностимулатор приготвен по описаната рецепта е 10 пъти по-мощен от пеницилина. Този уникален имуностимулатор подсилва естествените ни защитни сили. Също така оказва благоприятен ефект върху дихателната система и е безценен продукт при борба с грип, настинка и кашлица.

Страничните ефекти от конвенционалните лекарства може да се превърнат в сериозен проблем. Но ние имаме добра новина – съществува начин да получите средство, което е 10 пъти по-ефективно от пеницилина и за приготвянето на което ще са ви необходими няколко прости съставки, намиращи се в кухнята ви.

Най-доброто в това средство е, че всички съставки са 100% органични и натурални и не е нужно да се притеснявате за нежелани реакции.

То ще ви помогне за решаване на проблеми с дишането, суха и упорита кашлица, астма, болки в гърлото, хрема. Може дори да ви избави от хроничен бронхит.

Необходими продукти:

. Чесън – в количество по ваше желание
. Вода – 1/2 чаша
. Органичен ябълков оцет – 1/4 чаша
. Органичен, естествен пчелен мед – 1/2 чаша

Какви са ползите за здравето на гореспоменатите съставки?

Чесън

Този зеленчук притежава антибактериални и антивирусни свойства и ефективно и бързо се справя с дихателни проблеми. Той ще засили имунната ви система, правейки ви по-малко податливи на инфекции, а в същото време ще се бори с вирусите, които са мутирали в течение на времето.

Ябълков оцет

В допълнение към своите антибактериални и антивирусни свойства, ябълковият оцет съдържа много полезни ензими, минерали и бактерии, които помагат за подобряване на цялостното ви здравословно състояние. Имунната ви система ще се засили и вие ще предпазите тялото си от инфекции на дихателните пътища.

Meд

Медът притежава ефективни антибактериални и противовъзпалителни свойства, които могат да помогнат за облекчаване на болки в гърлото и кашлица. Органичният суров естествен мед е богат на естествени ензими, витамини и минерали. Той е отличен антиоксидант, който помага в
борбата със свободните радикали и в детоксикацията на организма.

Вижте още: Безсъние и лекуването му с чудотворна рецепта

Начин на приготвяне на сиропа:

1. Най-напред, нарежете скилидките чесън на малки парченца.
2. Смачкайте ги.
3. След това добавете останалите съставки и разбъркайте.
4. Пресипете сместа в стъклен буркан и я оставете да престои една нощ.
5. На следващия ден, разклатете сместа и я оставете да стои на хладно и тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Дозировка и начин на приложение:

Вземайте по една супена лъжица от този сироп на всеки два часа, ако не се чувствате добре. А за профилактика и за укрепване на имунната система, може да приемате по пет капки сироп дневно.