НАЧАЛО ЗДРАВЕ Рак – успешно лечение с помощта на замразени лимони!

Рак – успешно лечение с помощта на замразени лимони!

0
Рак - успешно лечение с помощта на замразени лимони!
Рак - успешно лечение с помощта на замразени лимони!

Рак – превенция и борба с него посредством използване на замразени лимони.

Да, рак може да бъде успешно преборен с тази терапия!

Лимоновата кора съдържа от 5 до 10 пъти повече витамини от лимоновия сок, които се борят с токсините в организма и унищожават раковите клетки. Поставете измити лимони в камерата на хладилника си и след като замръзнат предварително измитите лимони, вземете ренде и ги настържете, без да ги белите. В този вид ги добавете в храната си – супа, ястие или салата. Всички продукти изведнъж ще придобият невероятно приятен вкус, който никога преди не сте усещали.

Ние обикновено изхвърляме лимоновата кора, но това трябва да се промени! След тази елементарна процедура за замразяване на целия лимон и настъргването му, можете да консумирате с наслада тези хранителни вещества и всяко ядене ще бъде по-здравословно. Лимоновата кора е мощен редуциращ агент при отстраняване на токсични съставки от тялото на човек.

И най-важното – терапията със замразен лимон унищожава единствено злокачествените клетки, без съпътстващи странични ефекти!

Лимоните притежават невероятни ползи за здравето.

Както добре знаете, лимоните са неразделна част от всеки метод за детоксикация, независимо от това дали приготвяте лимонада, лимонова вода или чай с лимон.

Предлагаме ви да замразите лимони. Тази статия ще ви помогне да разберете защо този метод е толкова добър.

Лимоновата кора съдържа огромно количество полезни вещества, които могат да стимулират имунната система, да нормализират холестерола и дори да предотвратят развитието на рак.

Кората на този цитрусов плод осигурява силно антимикробно действие и се счита, че е ефективна за предотвратяване на бактериални и гъбични инфекции. Това има голямо значение в процеса на отстраняване на вътрешни паразити и червеи.

Ползи за здравето

Рискът от развитие на много заболявания намалява след консумацията на лимони, а именно:

. превенция на рака
. намаляване на риска от инсулт
. отлично лечение на възпаления
. укрепване на имунитета
. профилактика на симптомите на астма
. ефективен е срещу опасни бактерии
. профилактика и лечение на стрес и депресия
. прочистване на бъбреците и черния дроб

Лимони и рак

Лимоните обикновено се използват заради високото съдържание на витамин С.

Лимонова кора е ефективна при унищожаване и отстраняване на токсичните отпадъци от тялото. Ето защо лимоните често се използват при лечение на рак.

Съществува тясна връзка между рака и лимоните. Лимоните унищожават аномалните ракови клетки.

След повече от 20 лабораторни теста в периода от 1970 г. до сега, е доказано, че замразените лимони унищожават злокачествени клетки при 12 вида рак, включително рак на дебелото черво, гърдата, простатата, белия дроб и панкреаса.

Някои изследвания показват, че замразените лимони могат да бъдат по-ефективни при унищожаване на рака, в сравнение с химиотерапията. Освен това, те са много по-полезни и по-безопасни от лекарствата за химиотерапия. Тези изследвания също показват, че екстракт от лимон унищожава раковите клетки, като оставя здравите клетки недокоснати.

Вижте още: Чай от билка Иван ни избавя от редица заболявания!

Извлечете максимума от вашите лимони, замразявайки ги.

. На първо място, трябва добре да измиете и дезинфекцирате лимоните, като за целта се използва ябълков оцет или сода за хляб.
. Изплакнете ги добре с вода след това, избършете ги и ги подсушете с кърпа.
. Замразете вашите лимони за една нощ.
. След като те са напълно замразени, настържете ги.
. Замразете отново настърганите лимони във формата за лед и ги съхранявайте във фризера. По този начин, можете да ги използвате, когато имате нужда да получите необходимата доза от витамини.

Лимоновата кора ще придаде на вашите ястия по-богат и наситен вкус. Добавяйте по малко настъргана лимонова кора към салатите, супите, киселото мляко, пастата, сосовете и сладоледа.