НАЧАЛО РЕЦЕПТИ Торта без печене – готова за 30 минути

Торта без печене – готова за 30 минути

0
Невероятно! Торта без печене и готова само за 30 минути
Невероятно! Торта без печене и готова само за 30 минути

За приготвянето на тази торта са необходими около 30 минути. Изненадайте семейството и приятелите с един от най-вкусните десерти. Снимката показва всичко!

Необходими продукти:

400 грама бисквити обикновени
400 грама шоколадови бисквити
1 литър мляко
4 пакетчета шоколадов пудинг
6 супени лъжици захар
200 грама шоколад за готвене

За украсата:

2 пакетчета разбита сметана ванилия на прах
250 милилитра прясно мляко
50 грама настърган шоколад

Начин на приготвяне:

1. В тенджера на котлона, на умерена температура, сложете 800 милилитра от млякото да заври.

2. Пудингът поставете в дълбок съд и добавете захарта. Разбъркайте ги с лъжица. В съда добавете постепенно оставащото мляко и разбъркайте, докато се получи хомогенна смес.

3. Щом млякото заври, добавете сместа с пудингите. Разбърквайте в продължение на 3 до 4 минути, докато пудинга се сгъсти. След това махнете тенджерата от котлона и оставете да се охлади за 10 минути.

4. В тенджерата добавете шоколада и разбъркайте докато се разтопи. Оставете пудинга да се охлажда още 10 минути.

5. Вземете кръгла форма за торта и я увиете с опаковъчно фолио от всички страни (фолиото трябва да излиза от краищата). На дъното поставете малко от пудинга.

6. След това вземете една бисквита с вкус на ванилия и я намажете с пудинга. Бисквитата поставете вертикално, върху страничната част на формата с плънката, обърната към вътрешността. Процедурата се повтаря с няколко бисквити, докато се образува кръг.

Вижте още: Сладкиш с банани, които се разпространи в интернет като вирус

7. След това, продължете с шоколадова бисквита. И нея намажете с пудинг. Поставете до първия ред от бисквити, с плънката, насочена към вътрешността. Процедурата се повтаря с всички шоколадови бисквити, докато се образува втори кръг. След това продължете с бисквитите от ванилия. Вземете една бисквита, намажете я с пудинг и я поставете до шоколадовите бисквити. Процедурата се повтаря периодично, като поставяте един ред бисквити с ванилия, един ред шоколадови бисквити, докато се запълни цялата форма.

8. Поставете тортата от бисквити във фризера за период от няколко часа, а най-добре е за през нощта. След това поставете тортата в голяма чиния.

9. Поставете битата сметана в съд за разбиване. Прибавете млякото и бъркайте с миксер на максимална скорост за 3-4 минути, докато сместа се сгъсти.

10. С готовата разбита сметана, намажете тортата. Украсете я с настърган шоколад. Съхранявайте в хладилник. Добър апетит!