НАЧАЛО ЗДРАВЕ Мазило за разтривки на баба – рецепта изпитана от поколения

Мазило за разтривки на баба – рецепта изпитана от поколения

0
Мазило за разтривки на баба - рецепта изпитана от поколения
Мазило за разтривки на баба - рецепта изпитана от поколения

Мазило по стара рецепта лекува всичко свързано със ставите и костната тъкан. Доказано във времето и предавано от поколение на поколение, това мазило се е използвало за лечение на болести от радикулити до артрити и остеохондрози. Тази рецепта е има най-голям ефект, когато не изчаквате болката да стане непоносима и лечението да се усложни.

Болките, които съпътстват различните заболявания на ставите (артрит, остеоартрит, ревматизъм, остеопороза) могат да се появят в различна възраст, значително намалявайки физическата активност и качеството на живот.

Ние ви предлагаме една рецепта за средство против болки в ставите, която е изпитана от древността и винаги е имало само положителни отзиви за нея.

Освен за лечение на болки в ставите, това домашно средство помага при възпаление на седалищния нерв, дискова херния, шипове на петите … Като цяло, това мазило е истинска находка и трябва да го има във всеки дом!

Мазило за разтриване на ставите

Необходими продукти:

. 40 таблетки аналгин
. 40 мл камфоров спирт
. 40 мл 5%-ен спиртен разтвор на йод
. 200 мл 70%-ен спирт
. 20 листа от растението златен мустак (callisia fragrans)
. 1/2 чаена чаша сухи корени от сабленика (Cinquefoil)
. 40 мл Меновазин

Вижте ощеКашлица и бронхит – забравете за тях с помощта на това!

Начин на приготвяне:

1. Стрийте аналгина и саблениката, а листата от златен мустак ги смелете с машинка за кайма.

2. Сложете всички съставки в 3-литров буркан. Разбъркайте ги добре.

3. Бурканът с тези съставки трябва да престои на тъмно място в продължение на 3 седмици, като не забравяте да го разклащате всеки ден.

В продължение на 10 дни преди лягане разтривайте възпаленото място с това средство, а след това го увивайте добре. Направете 5-дневно прекъсване, след което повторете курса на лечение.

Изключете от състава на това мазило Меновазина ако страдате от ниско кръвно налягане. Също така, това средство не трябва да се прилага по време на бременност и кърмене.

Йод, Меновазин, Аналгин и спирт могат да бъдат закупени от всяка аптека. Златен мустак със сигурност расте на перваза на прозореца в някой от приятелите или съседите ви, а корен от сабленика може да намерите от бабите на билковия пазар!

Погрижете се и за здравето на приятелите си – кажете им за това средство!