НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Три сигурни признака, че връзката ви няма да успее!

Три сигурни признака, че връзката ви няма да успее!

0
Три сигурни признака, че връзката ви няма да успее!
Три сигурни признака, че връзката ви няма да успее!

Знаете ли, че 50% от днешните бракове завършват с развод? Ето три сигурни признака да разберете, дали връзката ви ще успее.

Тези съвети идват от семейните терапевти, които разкриват, кои са предупредителните знаци в една връзка. Вярваме, че тези знания ще ви бъдат от полза.

  • Не сте на една честота: За партньорите, които имат навика взаимно да критикуват поведението си или някои аспекти на личността, е малко вероятно да съжителстват заедно. Причината е проста: Единият смята, че най-накрая ще промени другия, но това никога не се случва, а вместо това се стига до раздяла. Ето защо, преди да решите да промените някого, разберете дали той иска да промени тези неща в себе си. Ако не, или го приемете такъв, какъвто е, или не се захващайте.

Вижте още: Съпругът й я оставил без завещание, но тя станала милионерка!

  • Несигурност: Погледнато от психологическа гледна точка, някои хора смятат, че им е необходим партньор, който да ги накара да се чувстват “пълноценни”. Такива личности обикновено са несигурни в себе си и смятат, че им е нужен друг, за да бъдат напълно щастливи. С течение на времето ще правите всичко за партньора си, за да остане с вас, защото не умеете да бъдете сами. Но трябва да научите какво ви прави щастливи и доволни от живота, защото само така ще бъдете истински щастливи.
  • Не слушате техните желания: Един от семейните терапевти разказал история за жена, която се оплакала, че имала спор с мъжа си, който преди това й обяснил, че в момента не иска деца. Но тя го изкоментирала като: “Ах, това е типично за него.” След като разбрала, че е бременна, съпругът й поискал развод. Смисълът на историята? Недейте да приемате неговите коментари за даденост и да си мислите, че ще се промени, тъй като е възможно по лошия начин да разберете, че не притежавате такава власт. Преди да предприемете голяма стъпка във връзката, добре го изслушайте.