НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Три сигурни признака, че връзката ви няма да успее!

Три сигурни признака, че връзката ви няма да успее!

Три сигурни признака, че връзката ви няма да успее!
Три сигурни признака, че връзката ви няма да успее!

Знаете ли, че 50% от днешните бракове завършват с развод? Ето три сигурни признака да разберете, дали връзката ви ще успее.

Тези съвети идват от семейните терапевти, които разкриват, кои са предупредителните знаци в една връзка. Вярваме, че тези знания ще ви бъдат от полза.

  • Не сте на една честота: За партньорите, които имат навика взаимно да критикуват поведението си или някои аспекти на личността, е малко вероятно да съжителстват заедно. Причината е проста: Единият смята, че най-накрая ще промени другия, но това никога не се случва, а вместо това се стига до раздяла. Ето защо, преди да решите да промените някого, разберете дали той иска да промени тези неща в себе си. Ако не, или го приемете такъв, какъвто е, или не се захващайте.

Вижте още: Съпругът й я оставил без завещание, но тя станала милионерка!

  • Несигурност: Погледнато от психологическа гледна точка, някои хора смятат, че им е необходим партньор, който да ги накара да се чувстват “пълноценни”. Такива личности обикновено са несигурни в себе си и смятат, че им е нужен друг, за да бъдат напълно щастливи. С течение на времето ще правите всичко за партньора си, за да остане с вас, защото не умеете да бъдете сами. Но трябва да научите какво ви прави щастливи и доволни от живота, защото само така ще бъдете истински щастливи.
  • Не слушате техните желания: Един от семейните терапевти разказал история за жена, която се оплакала, че имала спор с мъжа си, който преди това й обяснил, че в момента не иска деца. Но тя го изкоментирала като: “Ах, това е типично за него.” След като разбрала, че е бременна, съпругът й поискал развод. Смисълът на историята? Недейте да приемате неговите коментари за даденост и да си мислите, че ще се промени, тъй като е възможно по лошия начин да разберете, че не притежавате такава власт. Преди да предприемете голяма стъпка във връзката, добре го изслушайте.
loading...