НАЧАЛО ЗДРАВЕ С тази напитка жена сама излекува рак за 8 месеца

С тази напитка жена сама излекува рак за 8 месеца

0
С тази напитка жена сама излекува рак за 8 месеца
С тази напитка жена сама излекува рак за 8 месеца

Рак в последен стадий е излекувала тази жена пиейки сок от моркови. Тя го е приемала всеки ден в продължение на 8 месеца. Няма да повярвате какво се е случило!

Ан Камерън, автор на много книги за деца, била шокирана, когато разбрала, че й е поставена диагноза рак на дебелото черво. През юни 2012 г. болестта преминала в опасния трети стадий. Жената била много по-изплашена от повечето други хора с това заболяване. През 2005 г. съпругът й починал от рак на белия дроб, точно след началото на химиотерапията. Тя решила да не повтаря неговия път.

“Имах рак на дебелото черво трета степен, но отказах химиотерапия. Аз просто не исках да умра в болницата. Още повече, че се чувствах добре. Но след шест месеца моят рак се разпространи и към белите дробове. Диагностицираха го като рак-четвърти стадий, последният, най-опасен стадий”- каза тя.

Попаднала й историята на мъж, който бил диагностициран с рак на кожата и го излекувал сам! Като единствен метод на лечение, той използвал сок от моркови. Консумирал сока от 2.5 кг моркови всеки ден. Камерън решила, че това е нейният шанс. Какъв бил резултатът?

Само осем седмици след началото на експеримента, туморът спрял да нараства. Малко по-късно, започнал и да намалява.

Четири месеца по-късно, туморът продължил да намалява. Ракът на белия дроб се оттеглил.

След осем месеца, лекарите установили, че ракът е изчезнал напълно. Тази експертиза била доказана веднага от няколко клиники!

Защо морковът е оказал такъв ефект е загадка. Разбира се, лекарите казват, че този зеленчук съдържа каротин – вещество, което предотвратява развитието на ракови тумори. Но, да се излекува с помощта на моркови?!

Вижте ощеЛечебните свойства на красула (дървото на живота)

Ан Камерън, американска авторка на многобройни четива за деца, става още по-популярна, когато започва да пише за своята болест. Камерън вече е написала книга – “Лечение на рак с помощта на моркови” и тя се продава много добре!

Какви изводи можем да направим за себе си? Да, може би не всички методи работят еднакво добре за всеки. Но ракът – не е присъда. И в допълнение към традиционната медицина, нищо не пречи да се използват природни средства за лечение!