НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Съдбата ни се предопределя от датата на раждане

Съдбата ни се предопределя от датата на раждане

0
Съдбата ни се предопределя от датата на раждане
Съдбата ни се предопределя от датата на раждане

Съдбата управлява нашия живот, но доколко можем да я променяме? Всяка жена би желала да научи съдбата си и правилния си път в живота за да е щастлива. За това, тя чете различни хороскопи, интересува се от хиромантия (гледане на ръка), нумерология и се обръща към гадатели. За най-магическа в астрологията се счита датата на раждане. Как да определим собствената си съдба по нея?

Прочетете зодиакалния хороскоп, който представлява най-популярната прогноза по датата на раждане. Хората, родени под определен знак, притежават редица характерни черти, които влияят на стила на поведение на индивида в обществото и този знак определя съдбата му.

Хороскопите се съставят от квалифицирани астролози, които се основават на положението на звездите в момента на раждането, или на конкретния ден от текущата година. Целта на хороскопите е да ви предупредят или да предотвратят предстояща опасност, но вие можете да се ръководите от тях, например, при избора на професия, която ще определи вашия бъдещ живот.

Често датата на раждане се използва в нумерологията. Узнайте своята съдба по цифрата, която се получава като резултат от събиране на числата от вашата дата на раждане. Използвайте всички цифри от пълната дата (например 24.01.1978), за да се получи уникално число (2 + 4 + 0 + 1 + 1 + 9 + 7 + 8 = 32 и накрая 3 + 2 = 5). Получената цифра се нарича число на съдбата.

Разшифровайте значението на числото. На всяко число съответстват конкретни свойства, концепции и образи. Този цифров анализ помага да се идентифицират силните и слабите страни на характера на човек, да се разпознаят неговите скрити особености и да се развият някои способности за предсказване на бъдещето. Числото 5 например означава непостоянство и липса на самоорганизация, които все пак се преодоляват посредством борбеност и целеустременост.

Ето значенията на полученото число на съдбата, което ще ви покаже правилния път в живота и ще ви донесе успех и щастие.

Ако числото ви е 1

Родени сте под щастлива звезда и имате щастието да градите живота си според собствената си воля, а не по стечение на обстоятелствата. Вашето житейско кредо е: “Щастието е като здравето – ако не го забелязваш, значи го имаш.”

Ако числото ви е 2

Вашият характер е труден и пълен с противоположности, а обърканата ви душевна нагласа може да се отърси от несигурността си единствено, ако си набележите строго определена цел, т.е. не трябва и да си помисляте да раздвоявате усилията си в няколко посоки. Пътят ви към по-добър живот е усиления труд за осъществяването му. Съдбата ви съветва: “Посейте постъпка и ще пожънете навик. Посейте навик и ще пожънете характер. Посейте характер и ще пожънете съдба.”

Ако числото ви е 3

Вие сте галеник на съдбата и трудно бихте почувствали, че животът не представлява единствено пъстроцветен декор на сцена, а и низ от житейски несгоди. Съдбата ви предупреждава: “Няма рози без бодли.”

Ако числото ви е 4

За съжаление, колкото и да преследвате “късмета” си, той все бяга от вас. Щастието винаги остава на една ръка разстояние от вас, но прекрасното е, че въпреки това вие сте върл оптимист. Остава успокоението, че старините ви ще са белязани от щастлива звезда. Житейската ви утеха е: “Ако не можеш да заповядаш на света, заповядай поне на себе си.”

Ако числото ви е 5

Вашата съдба е борбата. Вие постигате всичко с много воля, устременост и хъс и почти винаги успявате. За съжаление щастието ви спохожда единствено в една посока. Иначе (най-вече в личен план) изживявате несгодите сам. Съдбата препоръчва: “Запознайте се с голямото нещо, докато е още малко.”

Ако числото ви е 6

Ако не беше твърде бунтарската ви природа и постоянната ви мнителност, бихте могли да осъществите благосклонните пожелания на орисниците си за съдбата, но буйността и необуздания ви характер определено не са от положителните качества, които биха допринесли за това. Съдбата за Вас: “Човек се лъже почти винаги, когато иска да постъпва хитро във всичко.”

Вижте ощеИстинската любов – вижте защо не сте я срещнали според хороскопа

Ако числото ви е 7

Съдбата ви гали рядко, но когато спусне птичето на късмета над вас, внимавайте да не го изтървете, защото иначе житейския ви път е осеян с изпитания и лекомислени грешки, с които вие очевидно не можете да се справите сам, но когато съдбата ви се усмихне, тя го прави доста щедро. Вашият девиз е: “Да знаеш да чакаш е велико средство за постигане на успех.”

Ако числото ви е 8

Вие не сте роден под нещастна звезда, но правите сами живота си труден. Бързите настроения и невъзможността да се справите сам със себе си ви тласка към крайни мерки. Чувството, че сте изигран, неразбран и отритнат от обществото, заради трудния си нрав и инат напълно заслужено ви отрежда място в ранглистата на вечно оплакващите се от живота, а всъщност (ако се огледате, ще видите, че с малко воля и усмивка) нещата са даже изцяло под ваш контрол. Вашият съдбовен шанс: “Онези, които се оплакват от съдбата, имат повече причини да се оплакват единствено от себе си.”

Ако числото ви е 9

На вас единствено не ви достига кураж и увереност в собствените ви възможности и това е причината успехът да бяга от вас. Изживявате се като песимист, но нямате основания да се оплаквате от липса на възможности за реализация и реален шанс за достигане на високи лични и професионални успехи. Следвайте стриктно: “Не падай духом. Не успееш ли, започни отново.”