НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Как да си направите кошница от стари списания?

Как да си направите кошница от стари списания?

Как да си направите кошница от стари списания?
Как да си направите кошница от стари списания?

Искате ли да внесете малка промяна в стаята си, без да харчите голяма сума пари? Имате недостиг на пространство и понякога не можете да намерите нещата си? Вижте как сами да си направите с няколко стъпки тази кошница, материалите за която вече ги имате у дома.

Необходимо ви е:

пръчки
стари списания
четка и лепило
щипки за пране
две парчета картон и кутия
тежък предмет
акрилна боя

Стъпки на изпълнение:

1. Започнете внимателно навиване на страниците от списанията без да ги късате. По-добре ще бъде, ако всички са с еднакъв размер.

2. Използвайте пръчките, за да навиете страниците около тях. Желателно е да бъдат приблизително с еднакъв размер. Накрая залепете с лепило.

3. Защипете с щипките за пране парчетата хартия и ги оставете да изсъхнат. След като приключите с това, махнете ги внимателно.

%d0%ba%d0%be%d1%88

4. Сега е ред да започнете с кутията. Вземете две парчета картон. На едното парче, начертайте линии, както е показано на снимката, а след това поставете обвитите парчета хартия, симетрично на краищата от картона. Залепете второ парче хартия срещу първото. Вземете тежкия предмет и го поставете върху картоните. Оставете лепилото да изсъхне.

5. Започнете другата част от кутията. Увийте парчетата хартия под прав ъгъл, за да се получи подобно на клетка. Използвайте щипките за дрехи. Това ще ви гарантира, че кошницата ще бъде стабилна.

Вижте още: Внимание! Енергоспестяващите крушки вредят на здравето!

6. Вземете останалите парчета хартия и започнете да ги редите около вертикалните парчета хартия. Залепете ги с лепило.

7. След като кошницата е готова, увийте вертикалните парчета хартия навътре или ги поставете между два реда хартия, както е показано на снимката.

8. Вашата кошница е почти готова! Можете да добавите цвят, за да изглежда по-красива. Оцветете я отвън и отвътре в цвят по Ваш избор.

9. Оставете боята да изсъхне. Вашата кошница е готова! Сега имате красива, ръчно изработена кошница.

loading...