НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете мандала и научете нещо повече за себе си

Изберете мандала и научете нещо повече за себе си

0
Изберете мандала и научете нещо повече за себе си
Изберете мандала и научете нещо повече за себе си

Мандала е концентрична диаграма, която има духовно или ритуално значение. Изберете една от изобразените и тя ще ви разкрие какъв тип личност сте.

Мандала е геометричен символ, който има сложна структура. Този символ се използва в будистките и хиндуистките практики и символизира Вселената. Миниатюрната “космическа карта” изразява същността и източника на енергията.

От санскрит “мандала” означава “колело, сфера, пръстен,” затова нейното сакрално схематично изображение изразява определено състояние на вътрешна вселена на човека.

Ако искате да узнаете към какъв тип личност принадлежите според източните мъдреци, погледнете картинките и изберете една от тях. А след това прочетете по-долу какво означава вашият избор.

Изберете своята мандала

1. Щедрост и морал

Привлечени сте от това да бъдете по-добри и да имате високи амбиции и стандарти. На хората може да им се струва, че контактуването с вас е трудно, но всъщност на вас ви най-трудно със самите себе си.

Вие работите усилено, но не за своя собствена полза. Работите, защото искате да направите света по-добър. Вие обичате, докато не ви наранят. А и после … все още не преставате да обичате. Много малко хора могат да оценят подобаващо всичко, което вие правите.

2. Очарование и правдивост

Вие сте отговорен човек, който обича да се грижи за другите. Вярвате в честния труд и лесно поемате отговорност. Имате добър характер и лесно печелите доверието на хората. Вие сте ярка, бърза и остроумна личност. При вас винаги има нещо интересно, което да разкажете.

3. Ум и размисъл

Вие сте голям мислител. Вашите мисли и идеи са най-важното нещо. Обичате да обмисляте своите теории и възгледи самостоятелно. Вие сте интроверт. Разбирате се добре с тези, които обичат да мислят и да се учат. Винаги сте задълбочени.
Прекарвате много време мислейки за морала. Опитвате се винаги да правите това, което е правилно, дори ако по-голямата част от обществото не е съгласна с вас.

4. Проницателност и философия

Вие сте уникална, единствена по рода си душа. Няма други като вас, дори и такива, които малко да ви приличат.
Интуитивна и малко странна личност сте. Често ви разбират погрешно и това ви наранява.

Необходимо ви е да имате лично пространство. Вашето творческо начало трябва да се развива и се нуждае от уважението на околните. Вие сте човек, който ясно вижда светлите и тъмните страни на живота. Много сте емоционални.

Вижте ощеМагическото число 666. Но знаете ли какво означават 777 и 999?

5. Увереност и доминиране

Вие сте много независими. Вашият принцип е “Направи си сам”. Разчитате само на себе си. Знаете как да запазите силата на духа както за себе си, така и за хората, които обичате. Вие знаете какво искате и не се страхувате да се изправите срещу него. Единственото нещо, което искате от хората е това, те да са искрени с вас. Вие винаги сте готови за истината.

6. Доброта и чувствителност

Вие лесно изграждате връзка с хората. Имате много приятели и обичате да правите живота им по-добър. Притежавате топла и светла аура. Хората се чувстват много спокойни във ваше присъствие. Всеки ден мислите, как нещата да се получат по-добре. Искате да бъдете интересен, мъдър и уникален човек. Имате нужда от любов много повече от всеки друг на света. Готови сте да обичате дори тези, които не отвръщат на любовта ви.