НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Учените установиха, че задгробният живот съществува

Учените установиха, че задгробният живот съществува

0
Учените установиха, че задгробният живот съществува
Учените установиха, че задгробният живот съществува

Американски учени твърдят, че задгробният живот съществува и след смъртта на едно лице или животно, то се възражда, но в различна реалност.

Учени от Университета на Северна Каролина направиха сензационно изявление. Според тях, човек не престава да съществува след смъртта и попада в паралелно пространство. Нещо повече, те вярват, че хората имат шанс да възкръснат след смъртта, пише “Notepad”.

Професор Робърт Ланца проведе проучване, по време на което е сравнил живота на човека и растенията. В резултат на това той стига до заключението, че хората, както и растенията “избледняват” и отново започват да “виреят” в бъдеще. В основата на изследването на професор Ланца е залегнал въпросът за биоенергията. Затова то се нарича биоцентризъм. Първият постулат в теорията за биоцентризма е свързан с приемането на света като нещо, което съществува само и единствено в човешкото съзнание.

Вторият постулат, на който обръща особено внимание професор Ланца е свързан с т.нар. неопределеност. В света, който ние обитаваме във физически облик много събития не могат реално да бъдат предопределени, защото съществуват под формата на много варианти за действие.

Вижте още: 72 часа преди смъртта, хората започват да говорят за…

Учени от Университета в Калифорния, по-рано заявили съществуването на паралелни светове. Те изследвали микрочастици, които могат да съществуват в две състояния едновременно и по този начин да бъдат едновременно на различни места. В резултат на това, учените заключили, че някои паралелни светове в съвременния свят са обитавани от динозаври.

Така, че ние за нашите починали не трябва да се тревожим, защото те се намират в такава енергийна материя, която е неуязвима за живота на Земята. Колко добре се чувстват в другото измерение зависи от това какъв живот са водили тук, колко добрини са направили или колко грехове са извършили.

Затова за всеки случай живите се молим на Господ да прости греховете на покойниците и да не ги наказва прекалено строго, а те се молят за нас да можем да реализираме по-качествено своите съдби.