НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Уникален тест – изберете жаба и разберете пътя си към богатството

Уникален тест – изберете жаба и разберете пътя си към богатството

0
Уникален тест - изберете жаба и разберете пътя си към богатството
Уникален тест - изберете жаба и разберете пътя си към богатството

Тест, от точността на който ще останете шокирани!! 90-95% точност! Тествайте себе си и приятелите си като проверите дали написаното е вярно за вас.

Сериозните и подробни проучвания със сигурност са необходими и важни. Но понякога една шеговита проверка или тест могат да ни кажат за човека много повече от някой многостранен въпросник. Вероятно сте чували, че в древен Китай жабата е смятана за символ на богатство, мъдрост и дълголетие. А мъдреците казват, че всеки разбира богатството по свой собствен начин и поема към него по свой собствен път.

Ние ви предлагаме тест, вземайки предвид изходното ви настроение, да изберете на тази снимка една от 16-те жаби, явяващи се потенциален източник на богатство.

Коя от тях ви харесва най-много?

1. Източник на вашето богатство е професия, свързана с публичност, реклама, известност. За вас е важна грижата за външния вид и добрия вкус. Вие трябва да сте ефектни, а вашите идеи – ефективни. Възможно е вашето призвание да е журналистика, салон за красота, моден бизнес, продажба на бижута и маркови продукти. Не е изключена също и творческа кариера на певец или актьор.

2. Вашият източник на богатство – сте вие самите. Вашите идеи, мисли, логика. Вие сте способни да измислите нова система или качествено да реконструирате предишната. Умът ви е рационален, а вашата успешна сфера на дейност – финанси, право, наука. Умеете широко и свободно да мислите и не се притеснявате да заявите това на глас.

3. Вашият източник на богатство е вярата. Искрена, дълбока и силна. Това е най-важното нещо в живота ви. И това не е задължително да е религия. Можете да вярвате в мечтата си, в своите сили, в това, което правите, а също и в хората около вас. И вие трябва да умеете да дарявате тази светла вяра на другите, да я споделяте с тях. Подхожда ви всяка работа, целяща да помогне на хората: учител, лекар, свещеник.

4. Вашият източник на богатство е работа в екип, в кръг от сътрудници. Можете да работите в офис и у дома, или да оглавите собствен бизнес. Но във всеки случай за вас е важно наблизо да имате редица близки съмишленици: роднина, приятел от детинството, съпруг(а), надежден партньор. С една дума, някой, който винаги ще подкрепя вас и вашите идеи и ще ви помага ако ви бъде трудно.

5. Вашият източник на богатство е всичко, което е свързано с домашния уют. Вашето хоби е приготвянето на разнообразни ястия, кухненската техника и нейния ремонт, градинарство, създаване на комфорт. Вие можете да бъдете собственик на хубав магазин или на кафене, да се занимавате с текстилна промишленост, растения и градински инвентар. А може и напълно да се отдадете на домакинска работа, да се посветите на семейството и децата си.

6. Вашият източник на богатство е активността, действието и движението напред. Вашият неизменен девиз е: “Движението е живот!”. Вашата професия, трябва задължително да бъде свързана с пътувания и пътешествия. При това за вас е важно да можете да отделяте време за спортуване. Ако работата ви не е такава, то тогава изберете подобно хоби. И не измъчвайте душата си. Движете се!

7. Според този тест основният източник на богатство за вас е жаждата и желанието. Това, между другото, не е задължително да е користолюбие. Например, жажда за живот, за радостта и удоволствието, които той носи. Вие най-вероятно ще бъдете “като риба във вода” в сферата на развлеченията или ресторантьорския бизнес. Очаквате от живота чувствени удоволствия, стремите се да доставяте наслада не само на ума, но и на тялото. Има и още едно важно условие – вие трябва да обичате работата си.

8. Вашият източник на богатство са празниците и фестивалите. Можете да организирате детски забавления, да работите като фотограф на тържествата, да бъдете водещ на церемонии или музикант. От вас може да излезе един талантлив дизайнер, художествен оформител или цветар. Вие отлично ще се справите със задълженията на туристически агент или да вдъхвате живот на печатни публикации. Не забравяйте, че имате нужда от ярък живот, защото сивата монотонност на ежедневието бързо ще ви натъжи.

9. Източник на богатство за вас според теста са чувствата, способността за съпричастност и разбиране на другите. Вие можете да бъдете добър психолог, въпреки че в този случай може да ви попречи прекомерната емоционалност. Стремите се към хармония. За вас е перфектна всяка творческа работа, вие повече от всеки умеете да изразявате чувствата си. Вие сте милостиви и винаги изпълнени със състрадание към тези, които са засегнати от живота.

10. Вашият източник на богатство е строгата доброта. Стремите се в този живот да “правите” добро. Вие вероятно сте прекалено строги и придирчиви към хората, смятате, че по-скоро ще им помогне камшикът, отколкото тортата. Въпреки това, зад своята суровост и строгост вие криете една топла душа. Добротата ви е винаги с юмруци. Вие сте призвани да работите в полицията или да служите в армията. Или в никаква сфера, където е необходима критика. Но не забравяйте, че тя трябва да бъде градивна.

11. Вашият източник на богатство е собствен бизнес. Добре ще е, ако той е свързан със строителство. В края на краищата, вие постоянно трябва да създавате нещо ново, нещо, което ще служи на хората в продължение на години. Вие сте сериозен и отговорен човек, умеете да бъдете самокритични и да си вадите поука от грешките. Доста добър наставник и учител сте за тези, които са по-млади от вас и са в самото начало на пътя си.

12. Основният източник на богатство е всичко, което е свързано с метал и скорост. Това е и автомобилната ндустрия, и всичко, което е свързано с влакове и самолети. Вие сте съвременен човек, скоростта е важна за вас. А също и качеството и надеждността. Понякога ви се струва, че сте напълно изчерпани от надпреварата и нямате време да живеете. В такива моменти, вие определено имате нужда от почивка.

13. Вашият източник на богатство е даряването на топлина и радост. На себе си и на другите. Важен момент: Не си струва да се тревожите за малките неща, с това ще се заемат другите. Вашата задача е да изваждате на повърхността идеи, да формирате рамки, да създавате основи. И даже в началото да изглежда, че нещо не е добре замислено, когато го завършите, всички ще се убедят в размаха на вашата идея. Понякога може да ви смятат за грубоват човек, но в действителност вие желаете на всички само добро.

Вижте ощеЛюбимата напитка говори: Кажи ми какво ти се пие и аз ще ти кажа кой си

14. Вашият източник на богатство е чувството за хумор. Можете да го проявявате блестящо във всяка област. В много сфери на дейност, вие сте просто незаменими. Вашето остроумие ще ви помогне не само да намерите истински приятели, но и ще бъде двигателят на вашата кариера. Главното условие е, шегите да не бъдат зли.

15. Източник на богатство за вас е всяка професия, свързана с чистотата, дори в известна степен със стерилност. Според този тест успешно можете да станете лекар или учен. А в живота ви също трябва да запазите мислите си чисти, да бъдете нравствен човек с неопетнена съвест. Именно вие не трябва никога да лъжете и да вършите подли постъпки. Всичко това веднага ще рефлектира върху самите вас.

16. Вашият източник на богатство е отвъд моретата, в далечни страни. Между другото, в живота ви морето винаги ще играе важна роля. Ето защо, най-добре е, ако вашата работа или хоби са свързани с вода. Но не е задължително да станете рибар или водопроводчик. Можете просто понякога да вземате уроци по гмуркане или да се снабдите с аквариум и да медитирате, гледайки красивите плуващи риби, грижейки се за тях.

Споделете тази статия с приятелите си – нека и те направят този уникален тест!