НАЧАЛО ЗДРАВЕ Обикновеното фолио може да ни избави от болести

Обикновеното фолио може да ни избави от болести

0
Обикновеното фолио може да ни избави от болести
Обикновеното фолио може да ни избави от болести

Смятате, че това е глупост? Но не сте опитали… Пробвайте и вижте как да облекчите болката! Китайски и руски лечители активно използвали обикновеното алуминиево фолио за лечение на много заболявания.

Учените изразиха мнението си: “Опитът показва, че алуминиевото фолио може да се използва като лечебно средство извън кухнята.”

Фолиото е супер ефективно при лечение на различни заболявания. Това е най-доброто средство, което можете да използвате в борбата с пронизваща болка в областта на шията, коленете, раменете и петите.

Как става това?

Поставете парче фолио върху болезнените места. Изрежете парче от фолиото и го поставете върху засегнатата област. Прикрепете го, така че фолиото да е твърдо фиксирано. Повтаряйте тази процедура в продължение на 10-12 дни. Не е нужно да го премахвате през нощта, просто сложете нов на другия ден. Направете 7-дневна почивка и повторете лечението, ако е необходимо.

Използвайте фолиото за облекчаване на болка в областта на шията, пронизваща болка в гърба, ръцете или ставите. Алуминиевото фолио осигурява невероятни резултати при лечението на ишиас, ревматоиден артрит, настинки, следоперативни белези, както и подагра.

Увийте краката си в 5-7 пласта фолио и поставете парче памук между всеки слой. Запазете тази превръзка за около час. След това отстранете и отново поставете след два часа. Тогава пак поставете за един час и след това си вземете почивка. Вие трябва да повторите лечението три пъти. Една седмица по-късно, процедурата може да се повтори, но този път като профилактична мярка.

Вижте още: Тиквен мед – балсам за черния дроб и бъбреците

Лечителите често използват инструменти, за да създадат специална енергия, като например продукти от алуминиево фолио. Човешкото тяло има специални клетки, които са преплетени с магнитното поле на Земята. По някаква причина, това поле се деформира, което се отразява на потока от енергия, която спира и пречи на клетките.

Фолиото отразява магнитното поле на Земята като голяма лупа, с което става много по-добро отражение на магнитното поле и отново се установява контакт между клетките и полетата на Земята. Освен това, лъскавата повърхност предотвратява проникване на външна вредна радиация в човешкото тяло.