НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Нумерология на телефонния номер

Нумерология на телефонния номер

0
Номерология на телефонния номер
Номерология на телефонния номер

Нумерология означава наука за числата, но това е известно на всички. Според тази наука, всичко в света е взаимосвързано и се основава на числата около нас. Числа има навсякъде, във всички сфери на човешкия живот. Разработени са цели учения за щастливи числа и такива, които носят нещастие. Има цифри, натоварени с много символика и свързвани с едни или други неща. Номерология е наука, която се занимава с изучаването и тълкуването на числата и цифрите и тяхното отношение към човешкия живот.

Всяка една цифра в живота ни не се появява случайно. Това се отнася и за телефонните номера. Науката Номерология ни доказва, че всички цифри в телефонния ни номер не са случайни.

Счита се, че с избирането на подходящ телефонен номер, можете да привлечете положителна енергия към себе си или бизнеса. Това особено касае кариерата. В крайна сметка по-голямата част от преговорите, които ние започваме или водим, се осъществяват именно по телефона.

Нумерология на числата от телефонния номер

Според нумеролозите, самият телефонен номер има огромно влияние върху живота на човека, който го използва. Всички цифри от телефонния номер не са случайни, всяко число носи в себе си специална енергия.

Нумерологията на телефонния номер ще бъде в състояние да ви разкрие не просто смисъла на всяко, взето поотделно число в номера, а ще можете и да научите как целият номер оказва влияние върху живота на човека.

Както вече споменахме, можете да видите всяка една отделна цифра от номера и да разгледате нейното значение. А може да сумирате всички цифри и полученото число ще е кода в номерологията на телефонния ви номер.

Получените суми са едноцифрени числа или числа, като например 11, 22, 33, 44.

Числото 11 – Това е хармония.
Числото 22 – Успех и признание.
Числото 33 – Креативност и талант.

И така, по получаващата се сумарна цифра, можете да разберете значението на телефонния номер.

Числото 1 означава дейност, независимост, начало. С този номер можете спокойно да правите бизнес, да определяте срещи. Този номер идеално подхожда на всеки ръководител и ще му донесе късмет и успех.

Числото 2 в номерологията на телефонния номер символизира хармония и сътрудничество. Също така този номер е добър за делови преговори.

Числото 3 – е творчество във всичките му проявления – от художници да актьори в шоубизнеса. Номерът ще послужи успешно за преговори, свързани с установяването на отношения. Също така, този номер символизира весели пътешествия. При получаване на покана от такъв номер, хората отиват на среща с лекота.

Числото 5 – символ на изясняване на отношения – делови или любовни връзки. Номерът ще помогне в тези сфери на живота.

Числото 6 в нумерологията на телефонния номер символизира утеха и деликатни проблеми, които трябва да бъдат решени. С такъв номер може да се провеждат дълги приятелски разговори.

Числото 7 в нумерологията на телефонния номер олицетворява съвети, но не в деловата сфера. Този номер няма да е много удачен за правене на бизнес. Но за учене и образование е отличен номер.

Числото 8 показва, че този телефонен номер е бизнес номер. Успехът в областта на финансите е гарантиран, много подходящ е за бизнес.

Числото 9 символизира завършеност в делата. Но този номер не трябва да се използва за материални облаги.

Вижте ощеСъдбата ни се предопределя от датата на раждане

Числото 4 е символ на сериозност и на труд от страна на собственика на този номер. Той би бил най-подходящ за договаряне на домашни неща, като например ремонт или определяне на бизнес среща. Но не е много удачен за лични цели, като например срещи или забавления.

Също така четворката в нумерологията на телефонния номер служи за обединение на разпръснати чувства, символ е на свързващото звено. Като цяло, числото 4 символизира дисциплина, затова и ще помогне на собственика на телефонния номер в подобни дела.

Възможно е също да се получи като сума числото 44.

Числото 44 в нумерологията на телефонния номер показва устойчивост. Такъв човек може да бъде неуязвим в своите начинания.