НАЧАЛО ЗДРАВЕ Компрес на краката ще пречисти тялото от всички опасни токсини!

Компрес на краката ще пречисти тялото от всички опасни токсини!

0
Компрес на краката ще пречисти тялото от всички опасни токсини!
Компрес на краката ще пречисти тялото от всички опасни токсини!

Тази стара японска рецепта за детоксикация,  която се прилага на стъпалата на краката, отдавна се използва в Япония. Прилага се преди лягане. На следващия ден ще видите, че най-опасните токсини са елиминирани от организма и са придали тъмен цвят на вашия компрес. Защо на краката? Тъй като там циркулацията на кръвта и лимфата е по-добра.

Детоксикацията подобрява циркулацията на кръвта и пречиства тялото от токсини.

Този компрес ще помогне на краката ви да се чувстват по-малко уморени, ще облекчат болките в ставите и главоболието. Лепенките можете да закупите в аптеките. Нашият начин на живот причинява недостатъчно добро активно кръвообращение около глезените, долната част на краката и ходилата. Следвайте тези прости инструкции.

Вижте още: 4 типа главоболия, които говорят за сериозни заболявания

Необходими продукти:

лук и чесън
вода
марля
чорапи

Начин на приготвяне:

Нарежете лука и чесъна на дребно. Налейте вода в кана и я оставете да заври. Добавете лука и чесъна във врящата вода. Оставете да ври още 10 минути. След това оставете сместа да се охлади за известно време. Когато се охлади, нанесете сместа върху марлята, но бъдете внимателни и ако има твърде много течност в тях, изстискайте излишната, само да остане толкова колкото е достатъчно, за да се намокри. Нанесете компреса в средата на крака, след това обуйте чорапи и си легнете. На сутринта ще бъдете изумени от резултата!