НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лечение на ставите и костите чрез изключително мощна рецепта

Лечение на ставите и костите чрез изключително мощна рецепта

0
Лечение на ставите и костите чрез изключително мощна рецепта
Лечение на ставите и костите чрез изключително мощна рецепта

Болките в ставите са свързани с развитието на хронични възпалителни процеси. За да решите този проблем е необходимо да мажете ставите. Това трябва да стане с подходящи лечебни средства и се налага за да предотвратите тяхното вкочаняване, да укрепите костите и да намалите възпалението.

Някои хора твърдят, че не съществува болка в костите, а само болезнени стави и нерви, които ги заобикалят, тъй като в костта липсва чувствителност.

Болката в костите и ставите, ако не е свързана с травма, може да бъде причинена от артрит, подагра, остеоартрит и някои автоимунни заболявания. Тя може също така да бъде свързана с хронично възпаление.

Ако страдате от болки в костите и ставите, пробвайте този изключително мощен народен лек, който ще намали възпалението, ще укрепи костите и ще смаже ставите.

Един от методите за лечение и облекчаване на болките в ставите е с билки – икономичен и лесен ресурс, който ще бъде от голяма помощ.

Нека да обърнем внимание на това как билките могат да ни помогнат. Те спомагат за прочистване на метаболитните отпадъци и токсините от тялото, подобряват кръвообращението и стимулират лимфното прочистване. Много от билките действат като естествени антибиотици, притежават противовъзпалителни свойства, отпускат, успокояват и премахват напрежението от мускулите, което облекчава неимоверно ставите.

Тази рецепта съчетава в себе си различни компоненти със специални лечебни свойства. Джинджифилът има мощни естествени противовъзпалителни свойства и от своя страна, укрепва имунната система и действа като превенция на редица заболявания. Тази рецепта включва моркови – зеленчуци, пълни с важни хранителни вещества, които помагат за подобряване на здравето на костите и ставите.

Необходими продукти:

. 5 до 6 моркова (в зависимост от размера)
. 1/2 чаена лъжичка черен пипер
. 2 см. пресен корен от джинджифил
. 1 см. корен куркума (или 1/2 чаена лъжичка куркума на прах)

Вижте ощеОбикновеното фолио може да ни избави от болести

Начин на приготвяне:

1. Ако желаете, можете да обелите морковите.
2. Настържете джинджифила и куркумата.
3. Сложете всички съставки в блендер или сокоизстисквачка.
4. Разбийте ги до получаване на гладка, еднородна смес.

Лечение:

Посочените количества са за един прием. Пийте по 50 до 60 милилитра от това средство, три пъти на ден – половин час преди закуска, обяд и вечеря.