НАЧАЛО ЗДРАВЕ Благодарение на този сок са излекувани повече от 50 хиляди души!

Благодарение на този сок са излекувани повече от 50 хиляди души!

0
Благодарение на този сок са излекувани повече от 50 хиляди души!
Благодарение на този сок са излекувани повече от 50 хиляди души!

Този сок се състои от 5 компонента и е помогнал в излекуването от рак на повече от 50 хиляди души. Тази мощна и супер полезна напитка се приготвя от лесно достъпни съставки като: цвекло, моркови, целина, картофи и ряпа. Преди да ви покажем нейната рецепта, бихме искали да ви кажем няколко думи за цвеклото.

Дами и господа, цвеклото е един наистина невероятен зеленчук. Той е богат на голям брой витамини и минерали като калий, магнезий, фибри, фосфор, желязо; витамини А, В и С; бета-каротин, бета-цианин; фолиева киселина. Това са само някои от многото хранителни вещества, които присъстват в цвеклото. То може да помогне за пречистване на цялото тяло. Нещо повече, цвеклото е отлично тонизиращо средство за черния дроб, пречиства кръвта и може да предотврати появата на различни видове рак.

Просто пийте 1 чаша сок от цвекло на ден и ще забравите за вашите проблеми, свързани с анемия или висок холестерол. И още нещо – цвеклото има мощни противоракови свойства, които се дължат на аминокиселината – бетаин. Едно скорошно проучване установява, че тази аминокиселина е изключително ефективна при унищожаване на раковите клетки.

Както казахме, този мощен сок унищожава раковите клетки в краткосрочен план и е помогнал да се възстановят повече от 50 хиляди души. Вие ще забележите невероятните резултати само за 2 седмици. Супер полезната напитка ще подобри здравето ви, ще укрепи имунната система и ще ви помогне да изчистите организма си от всички вредни токсини. Днес, ние споделяме една тайна рецепта с вас.

Нужни са ви следните съставки:

55% цвекло

20% корен от целина

20% моркови

3% картофи

2% ряпа

Начин на приготвяне:

Просто трябва да сложете всички съставки в блендер и да разбъркате добре. Пийте този сок 2 пъти на ден. Той ще подобри цялостното ви здраве и вие ще се чувствате изненадващо леко.

Вижте още: Рецепта от три прости съставки, която лекува рак

Надяваме се, че тази статия ви е била полезна, и не забравяйте да я споделите с приятелите и семейството си.