НАЧАЛО ЗДРАВЕ Газираните напитки разрушават вашия организъм!

Газираните напитки разрушават вашия организъм!

Газираните напитки разрушават вашия организъм!
Газираните напитки разрушават вашия организъм!

Ще останете неприятно изненадани! Тези напитки са в състояние да унищожат почти всичките ви вътрешни органи, костите, зъбите…

Статистиката показва притеснителен факт. Консумацията на газирани напитки нараства всяка година, въпреки сериозните усилия на масовите източници за информация.

Газираните напитки заемат 25% от продажбите на всички останали напитки на пазара. Но защо са толкова опасни за здравето на човека? Предлагаме ви да научите повече за тях!

Погрижете се за себе си и ценете всеки миг от живота си!

В интернет има много информация за разрушителното въздействие на това изключително нездравословно пристрастяване, но тя като че ли се оказва недостатъчна, за да повлияе на консумацията на безалкохолни.

Ние много се надяваме, че вие ще преосмислите мнението си за употребата на газираните напитки.

0040517_1431703782

Остеопороза

Сладката газирана вода включва кофеин и фосфорна киселина! Проучването изследва минералната плътност на костите на 1413 жени и 1125 мъже през 2006 г. и  установява, че редовната употреба на такива напитки е причинило значително намаляване на плътността на костите в женското тяло, като ги прави много по-податливи на загуба на костна маса в сравнение с мъжете.

Според няколко проучвания, причината за това явление е прекомерното количество на фосфор, което пречи на усвояването на калция от организма. В допълнение, експертите твърдят, че фосфорната киселина, води до силна загуба на калций в костите.

Следователно, използването на сладка газирана вода трябва да се избягва на всяка цена особено в случай на остеопороза или заболявания, които пречат на усвояването на калция, като болестта на Крон, както и в случаи на хора, които са по-възрастни от 50 години.

Безалкохолните напитки са на първо място в списъка за причинители на затлъстяването. 250-300 мл ежедневна употреба на такава напитка осигурява допълнително повишаване на теглото с 2.5 кг на месец.

Ежедневната употреба на газирани напитки с изкуствени подсладители може да предизвика поредица от хормонални и физиологични проблеми, които в крайна сметка ви правят по-пълни.

Това е най-лошото нещо, което можете да направите, за черния си дроб. Ежедневната употреба на такива напитки увеличава значително риска от развитие на цироза на черния дроб, а точно това се случва при хроничен алкохолизъм.

Вижте още: Благодарение на този сок са излекувани повече от 50 хиляди души!

Безалкохолните напитки увреждат зъбния емайл и разрушават зъбите. Химичният състав на тези напитки може да доведе до много по-сериозно увреждане на зъбите, отколкото захарта, бонбоните и другите видове лакомства.

Камъните в бъбреците и хроничните бъбречни заболявания също могат да бъдат следствие от ежедневната употреба на безалкохолни.

Любимата ви напитка обогатява нивото на фосфорна киселина, което може да се отрази на работата на уринарния ви тракт. Тези промени ще доведат до появата на камъни в бъбреците. Консумирането на 350 мл от напитката увеличава риска от образуване на камъни в бъбреците с 15 на сто.