НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Жена, излъчваща магнетизъм! Коя е тя и как да бъдем като нея?

Жена, излъчваща магнетизъм! Коя е тя и как да бъдем като нея?

0
Жена, излъчваща магнетизъм! Коя е тя и как да бъдем като нея?
Жена, излъчваща магнетизъм! Коя е тя и как да бъдем като нея?

Защо една жена може да бъде толкова нещастна понякога? Защо тя е толкова чувствителна и безпомощна, злобна и агресивна, уплашена и объркана?

Тъй като тя забравя коя е, колко силна е и колко власт има, тя престава да цени себе си. Това води до любовна зависимост, нетърпимост, поява на болести, семейни конфликти, самота, провали, липса на смисъл за живот, безразличие.

Но вътре в себе си всяка жена притежава много важна сила – обича във всичките проявления на любовта. Именно това чувство й носи удовлетворение, равновесие, толерантност, разбиране, търпение и липса на конфликти. Любовта носи сила на жената да разбира вътрешния си свят, желанията и чувствата си, с нейна помощ успява да уважава тялото си. Жената също така се грижи за света и за хората. Тя знае, че може да постигне всяка цел в живота, без страх и напрежение.

Жената в природата е като водата, мека, всеобхватна, деликатна. Тя никога не влиза направо. Ще намери малка незабележима пътека, през която ще заобикали препятствието.

Жената трябва да е с чисто сърце и винаги с млада душа. Умее да прощава и да вижда радостта във всеки момент от живота – това е нейната основна способност.

Жената е гъвкава. Тя може да бъде, както мека и податлива, така и силна и непобедима. Всеки път, тя интуитивно знае как да действа и колко енергия да вложи.

Нейните решения се раждат в дълбините на душата й. Логиката – това е нейният асистент, като основната й сила е интуицията. Жената чувства това, което се случва около нея и е в състояние да види същността на нещата. Това е нейната магия и вечна загадка.

Ако тя самата вярва, е невъзможно да бъде заблудена и не може да бъде лишена от свобода. По този начин, тя уважава свободата на мъжа до нея и смята, че е много ценна в отношенията между тях.

Любящата жена приема всичко изцяло. Сексуалността на жените се изразява в тяхната свобода. Нейната смелост е да познава себе си, своето тяло, своите вътрешни процеси. Така един мъж може да й помогне, като й донесе удоволствие и радост, и да й ги даде в пълнота.

Такава жена не може да бъде сама. В края на краищата, тя е сама по себе си източник на светлина, свежест и желания. Тя се чувства добре със себе си и с другите.

Тя може да остане в изолация и сред обществото, оставайки ествествена и спокойна.

Такава жена няма възраст.

Има моменти, когато една жена изпада в неравновесие. Това се случва, когато вътре в нея са се натрупали много страдание, страх, болка. След това тя губи своята сила и увереност в себе си, своята хармония. Тогава другите качества на личността й  започват да действат: истерия, ревност, жестоко лидерство, пиянство, саможертва и малодушие.

Страхът от самотата, безбрачието, загубата на любим човек кара една жена да стане зависима от целите си, също така я кара да се тревожи, да бърза, да гони събития, да се включа в комуникация с хора, които не й подхождат. Трябва да бъде в състояние да управлява своя страх и да бъде негов господар, а не слуга.

Вижте още: Хората, които споделят снимки от фитнеса, имат проблеми

Съвременният свят внася жестоки условия за живот, в които да запази чистотата си е много трудно. Но всичко това е възможно и си струва усилията.

Насладете се на успеха, от това, което имате точно сега, от това, което обичате и можете да обичате – това е страхотно!

Много е важно за всяка жена да реши коя е тя всъщност. Каква роля тя носи за себе си, за близките си и за света като цяло? Към какво се стреми? Кои качества са по-важни за нея? За какво може да е благодарна на себе си?

Когато вътрешният свят е пореден и ясен, жената знае какво да прави и как ефективно да комуникира с външния свят.