НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Кой вход ви плаши най-много? Вижте какво означава това!

Кой вход ви плаши най-много? Вижте какво означава това!

0
Кой вход ви плаши най-много? Вижте какво означава това!
Кой вход ви плаши най-много? Вижте какво означава това!

Разберете повече за себе си, като си изберете онзи вход, който ви плаши най-много!

Всеки от нас, дали си го признава или не, има своите страхове. И както смятат психолозите, страховете наистина говорят много за нашата личност!

Ето затова сме ви подготвили интересен тест, който е в състояние да разкрие тайните на личността ви, обвита в определени страхове. За тази цел, изберете един от осемте входа, който ви плаши най-много. Готови ли сте да научите нещо ново за себе си?

chto-oznachaet-vybor-samogo-strashnogo-prohoda-dlya-vas_471a2f3241d00bb596c017972c0aa2e7-696x1148

Вход №1

Ако сте се уплашили от ледената пещера, това може да е знак, че търсите топлина. Вие се страхувате от самотата и сте нещастни. От друга страна, ако се страхувате точно от тази пещера – вие вътрешно се чувствате не на място и знаете, че вървите в неправилната посока. Това наистина е така.

Избирането на вход 1 означава, че търсите любов. Ако сте необвързани, това е напълно разбираемо. Имате вярна позиция, вътрешно осъзнавате, че щастието е вътре във вас, и просто търсите любов и щастие, за да го споделите с близките си. Ако вече сте във връзка, тогава може би означава, че не разполагате с достатъчно топлина у дома, нямате истински приятел или ви липсва разбирателство с член от семейството си.

Вход №2

Ако ви е страх от този тунел, това означава, че имате затруднения в себеизразяването. Видът на мръсните стени с ивици от вода и мухъл, мрачният край без светлина, показват, че сте объркани и не знаете как да изразите чувствата си, затова ги трупате вътре в себе си.

Вашето богатство, към което трябва да се стремите, е да познаете вашия вътрешен свят, да търсете знанията и способностите в себе си, и да изразите чувствата си пред останалите. Няма да ви е лесно, но си струва. След като се научите да говорте за чувствата си – товарът ще падне от раменете ви.

Вход №3

Ако не ви хареса входът на старата изоставена сграда, то най-вероятно, вие сте силен и интелигентен човек с аналитичен ум. Този избор също ви характеризира като много затворен човек.

Стената, която виждате на сградата, означава, че сте издигнали преграда в себе си и не допускате във вашия свят дори близки приятели. Вие сте си самодостатъчни и имате доста строги изисквания към хората, които ви заобикалят.

Съкровището, което търсите, е да се откажете от собствените си граници. Имате нарастваща нужда от лична и емоционална комуникация с някой близък или роднина. Вие сте на път към успеха!

Вход №4

Ако ви е страх от старата дървена колиба, най-вероятно сърцето ви е пълно с топлина и любов, и вие отчаяно се нуждаете от някой, с който да ги споделите. Готови сте за семейството, което да го заобградите с топлина, грижа и любов.

Фактът, който наистина ви безпокои, е материалната страна на нещата. Вие сте богат духовно и емоционално, и винаги давате цялата си подкрепа, но се чувствате неудобно от факта, че по някаква причина не сте в състояние да посрещнете всичките си нужди и тези на семейството ви.

За да получите това, което искате, ще трябва да извървите дълъг път. Вие не сте от онези хора, които лесно могат да спечелят пари, затова трябва да работите усилено. Но бъдете сигурни, че успехът в крайна сметка ще ви споходи.

Вход №5

Ако се уплашихте от вида на кладенеца – в това няма нищо странно. В действителност падането в кладенец е достатъчно страшно. Никой не знае какво има там и как ще се измъкне. Много хора биха обърнали тази ситуация в своя полза, като например да останат сами с милите си.

Вие сте много самостоятелни и самоуверени хора. Но се ограничавате от пространства и ситуации. Това означава, че не разполагате с достатъчно приключенски живот. По някаква причина, сте склонни да изпитвате дискомфорт от живота, който живеете. Това ограничава вашата вътрешна енергия и не ви дава възможност да я разкриете.

Ако е така – разкъсайте оковите и се устремете към приключения. Започнете да живеете така, както искате, и вие ще се чувствате наистина щастливи!

Вход №6

Плаши ви заешката дупка? Това означава, че се страхувате от неизвестното.

На пръв поглед това е достатъчно прост избор, който означава само едно. Фактът, че искате да се скриете в земята, подсъзнателно се тълкува като непозната част от себе си. И целта ви е според избора на заешката дупка, да намерите смисъла на живота си.

Това е глобална цел, но изглежда, че имате някои намеци! Ако е така, помислте за бъдещите си планове за действие. Сбъднете мечтата си, възможно е тя да е вашия жизнен път и смисъл на живот.

Вход №7

Ако ви е страх да вървите по изоставено стълбище, това е лош знак. Може би напоследък сте претърпели неуспех или поредица от събития, които отново и отново ви водят до определени лоши събития, трагедии в семейството или сред близките ви?

Стълбите надолу символизират грижата за живота, а изоставените листата – промяната във фазите на живот. Това не означава, че вие сте предизвикани да направите нещо лошо, но може би сте провокирани от последните събития около вас да се връщате отново и отново към идеята за смъртта. Вие подсъзнателно се страхувате от нея. Може би, за да се успокоите, е необходимо да избягате от тези мисли, като насочите вниманието си към някаква творческа идея или пък обратно, следете здравето си и и проверете дали наистина не сте били в опасност.

Вижте още: Какво видяхте първо: лице на мъж, океан или кораб?

Вход №8

Вратата на затвора – един много разумен избор, но той се характеризира от малко по-различен ъгъл. Затворът не е само лишаване от свобода, той е символ на един напълно различен живот от обичайния ход на събитията.

Този избор ви характеризира като много трудолюбив и упорит човек, който систематично следва пътя към успеха. Вие имате цел и план как да вървите по него. Можете да бъдете горди от себе си, че сте направили всичко възможно, за да постигнете това, което искате.

Но вътрешното ви “Аз” търси много по-различно съкровище. Кажете си го – имате нужда от време за почивка, искате комфорт и спокойствие. Вашият ум и тяло крещят за почивка, за бездействие и промяна, които трябва да направите в близко бъдеще. Дайте си почивка, вече сте постигнали много и заслужавате награда!

Хареса ли ви този тест? Можете да го възприемете като огледало на вашите желания и цели! Може и да не сте били в състояние да изберете само един страшен вход, затова прочетете резултатите от двата пътя, които сте си “харесали” най-много. Изненадващото е, че нито единия, нито другия ще бъдат погрешни … Това е невероятно!