НАЧАЛО ЗДРАВЕ Преборете всеки вид рак само с 4 супени лъжици от тази смес

Преборете всеки вид рак само с 4 супени лъжици от тази смес

0
Преборете всеки вид рак само с 4 супени лъжици от тази смес
Преборете всеки вид рак само с 4 супени лъжици от тази смес

Да, точно така – имате нужда само от 4 супени лъжици от това средство за лечение и профилактика на рак. Звучи страхотно, нали? Но преди да ви кажем как да си го приготвите, нека да ви зададем един въпрос – знаете ли, че много експерти по целия свят твърдят, че известният учен с руски корени Христо Мермерски е открил най-мощния домашен лек, който би се справил с редица заболявания, включително и рак?

Професор Мермерски твърди, че лекарството е полезно и ефективно за целия организъм. Професорът казва още, че ако го използвате, можете дори да излекувате рак. Забележка: този удивителен и мощен способ ще засили и подобри здравето на сърцето ви, ще очисти кръвоносните съдове, ще подобри имунната система, ще прочисти черния дроб и бъбреците, ще увеличи паметта и подобри мозъчната функция, ще предотврати сърдечните атаки, и не на последно място мощно и ефективно ще се пребори с всички видове рак. Просто трябва да следвате инструкциите. Ето какво трябва да направите:

Вие се нуждаете от следните съставки:

12 скилидки чесън

15 лимони

400 грама пресни орехи

400 грама покълнали семена (зелена пшеница)

1 кг мед

Инструкции:

Как да си направите покълнали семена?

Ето какво трябва да направите – на първо място, трябва да вземете стъклена купа и да посипете в нея зелено жито. Добавете малко вода в купата, за да покриете с нея житото, и притеснете семената за една нощ.

На следващата сутрин (най-малко в продължение на 12 часа), пшеницата трябва да се промие с вода и да се отцеди отново. Можете да използвате марля за тази цел. След това сложете семената в купата отново и ги оставете да престоят още 24 часа. Когато сте готови с този процес, ще ви трябва мелница.

Добавете орехите, чесъна и пшеничения зародиш в месомелачката и ги смелете заедно. След това смелете и 5 лимона (не ги почиствайте) и го добавете към сместа. Изстискайте сока от останалите лимони в сместа и разбъркайте всичко добре.

Добавете мед и използвайте дървена лъжица, за да омесите съставките за последно.

Вземете стъклен буркан с плътен капак и се изсипете сместа в него. Съхранявайте в хладилник. Можете да започнете да използвате лекарството след 3 дни.

Вижте още: Искате да се отървете от белите коси? Вижте какъв е начинът!

Как да го използвате?

Много е просто – Професор Мермерски казва, че трябва да използвате това мощно средство 30 минути преди всяко хранене. Трябва да пиете по 1-2 супени лъжици. Вземете и 1-2 супени лъжици 30 минути преди лягане. Ако имате рак, за лечение се вземат 1-2 супени лъжици на всеки 2 часа.

Надяваме се, че статията ви е била полезна, и не забравяйте да я споделите с приятелите и семейството си.