НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Балсамът за устни и неговите неочаквани начини за използване

Балсамът за устни и неговите неочаквани начини за използване

0
Балсамът за устни и неговите неочаквани начини за използване
Балсамът за устни и неговите неочаквани начини за използване

Балсамът за устни – козметичен продукт, който за мнозина е станал обичайно  и основно средство за грижа и защита на устните.

В тази статия ще ви споделим някои от неговите приложения, за които дори и не сте и предполагали!

Как да използвате балсамът за устни?

Нови обувки – те винаги са прекрасни! Но за да избегнете наранявания и пришки, можете да мините “критичните” места на краката с него. Този трик ще намали триенето и ще избегне дискомфорта.

2

Ако не можете да махнете пръстена си и нямате масло или някаква мазнина под ръка, дишайте дълбоко и използвате балсама за устни. Той работи винаги!

3

Възпалена или зачервена кожа около носа? Не се притеснявайте, с този продукт е възможно да облекчите раздразнението! В действителност, балсамът за устни има много повече овлажняващи и защитни свойства от някои кремове…

4

Малките порязвания и ожулвания могат да бъдат излекувани с балсам за устни, ако не разполагате със специално медицинско оборудване. Това ще попречи инфекцията да се разпространи, а също така ще спомогне за по-бързото възстановяване.

5

Балсамът за устни – много добро средство за оформяне на веждите. В допълнение освен фиксацията, продуктът придава на веждите ви добър и поддържан външен вид и ускорява растежа.

6

Балсамът може напълно да замени средствата за грижа на ноктите. Защо да купувате толкова много продукти?!

7

Наелектризирана коса – проблем за много хора, особено през зимата. Решението на проблема е просто, ако нанесете малко балсам за устни и загладете с ръка, едва докосвайки изпъкналата коса. Но не прекалявайте!

8

Балсамът може да се използва като средство срещу нацъфтели краища.

9

Продуктът може лесно да реши проблема със заседналия цип.

10

След като дълго време не сте носили обеци и те трудно биха минали през дупката на ухото ви…. Отново се обърнете за помощ към балсама си!

11

Вижте още: Всяка домакиня, когато е в кухнята, трябва да знае това!

Следи от спирала лесно се отстраняват с памучен тампон, намазан с балсам. Между другото, ако това се случи и ви се налага да прекарате нощта далеч от дома, използвайте балсама си. Не е много удобно, но е по-добре от сапун и вода, които изсушават кожата ви.

12

Видяхте ли колко много са приложенията на балсама за устни? Не забравяйте да ги споделите и на приятелите си!