НАЧАЛО ЗДРАВЕ Мед и канела срещу сърдечни пристъпи – лекарите са впечатлени!

Мед и канела срещу сърдечни пристъпи – лекарите са впечатлени!

0
Мед и канела срещу сърдечни пристъпи - лекарите са впечатлени!
Мед и канела срещу сърдечни пристъпи - лекарите са впечатлени!

Смес от мед и канела действа чудотворно за укрепване на нашето здраве. Дори лекарите са впечатлени от ефекта на това средство. То предотвратява сърдечни пристъпи, понижава холестерола и укрепва имунната система

Може да сте чували за много домашни средства, които са полезни и ще ви помогнат да се чувствате здрави. Днес ние ще споделим с вас рецепта за едно удивително лечебно средство, което се препоръчва от диетолозите и специалистите. Медът и канелата в комбинация се използва успешно като народно лечебно средство през последните 1000 години.

Лечебните свойства на медът и канелата правят тази комбинация идеална за лечение на различни здравословни проблеми. Тя е широко използвана при лечението на инфекции на жлъчния мехур, сърдечно-съдови заболявания, високи нива на холестерол, настинки, грип и артрит.

Как да се използват мед и канела за лечение на различни заболявания?

Комбинацията от мед и канела може да се прилата по различни начини. Ето няколко рецепти, от които можете да се възползвате.

Сърдечно-съдови заболявания

Тази рецепта е доста вкусна! Просто трябва да намажете с мед и канела филия хляб за закуска. Това ще доведе до намаляване на холестерола и предотвратяване на сърдечната недостатъчност.

Високо ниво на холестерол

Вземете 2 супени лъжици мед и добавете 3 супени лъжици канела. Сипете сместа в чаша с вода. Насладете се на това питие сутринта, за да намалите холестерола с 10%, само в рамките на 2 часа.

Инфекции на жлъчния мехур

Вземете 1 чаша вряла вода и добавете 2 супени лъжици канела и 1 супена лъжица от меда. Пийте един път на ден и инфекцията ще премине.

Вижте ощеДиабет може да се излекува ефективно с плодове от хвойна и лимон

Артрит

За лечение на хроничен артрит, е необходимо да приемате меда и канелата в различна комбинация. Започнете с изпиването на 1 чаша вода, смесена с 2 супени лъжици мед и 1 супена лъжица канела. Наслаждавайте се на питието два пъти на ден и кажете сбогом на артрита.

Укрепване на имунната система

Комбинацията работи добре за защита на тялото от вирусни и бактериални инфекции. Просто консумирайте тази смес всеки ден, за да се стимулира имунната ви система.

Хрема

Вие можете да излекувате настинка, използвайки комбинация от мед и канела. Вземете 1 супена лъжица мед и я смесете с 1/4 чаена лъжичка канела. Приемайте тази смес два пъти на ден, за да се отървете от обикновена настинка, запушване на носа и хронична кашлица.