НАЧАЛО ЗДРАВЕ Сол и олио: Лечебна смес, която ще пребори болката!

Сол и олио: Лечебна смес, която ще пребори болката!

Сол и олио: Лечебна смес, която ще пребори болката!
Сол и олио: Лечебна смес, която ще пребори болката!

Това прекрасно природно средство от олио и сол, ще облекчи болката ви, причинена от остеопороза, а след употребата му няма да почувствате болка в продължение на няколко години!

Тази смес се приготвя от нерафинирано растително олио и сол (може да се използва и морска сол). Лечебната смес се получава в течение на времето за лечение. Ще ви трябват 10 супени лъжици сол и 20 супени лъжици олио (зехтин, слънчогледово олио).

Лекарството е идеално при остеопороза:

Начин на приготвяне:

Смесете олиото и солта в стъклена бутилка. Затворете бутилката плътно. Няколко дни по-късно трябва да получите лека смес.

Използване:

Всяка сутрин това, което трябва да правите, е енергичен масаж с помощта на приготвената смес в областта на шийните прешлени, където чувствате болка. Първоначално масажа не трябва да надвишава 2-3 минути, но всеки ден добавяйте още 2-3 минути, докато не стигнете до масаж с продължение от 20 минути. След масажа почиствайте шията си с влажна и топла кърпа.

Прилагането на тази процедура може да причини леко дразнене на кожата. Ето защо, след приключване на масажа, търкайте кожата си със суха салфетка и поръсете с бебешка пудра.

В резултат на 10-дневния курс на лечение, вие ще стимулирате кръвообращението си и ще подобрите мускулната регенерация на хрущяла и костта. След 8-10 процедури ще забележите драстична промяна.

Вижте още: Ето начин как да направите петите си меки като зефир!

Сместа от олио и сол ще възстанови притока на кръв в шийните прешлени, ще пребори главоболието, ще подобри зрението. Всичко това се дължи на факта, че тялото ви се освобождава от токсините, което от своя страна насърчава нормализирането на метаболизма.

По време на лечебния процес, можете да чувствате малко сънливост и виене на свят, но няма да ви се случва често. Най-общо казано, лечението на остеопорозата ще премине без странични ефекти и ще постигнете отлични резултати.