НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Топ 16 креативни идеи за перфектни бисквити, торти и сладки

Топ 16 креативни идеи за перфектни бисквити, торти и сладки

0
Топ 16 креативни идеи за перфектни бисквити, торти и сладки
Топ 16 креативни идеи за перфектни бисквити, торти и сладки

Обичате да печете вкусотии, но вашата фантазия и идеи са се изчерпали? Време е да приготвите обичайните торти по малко по-различен начини. Ако имате необходимите умения, лесно можете да се справите с тази задача! Основното нещо е да си изберете идеи за печене, които предпочитате, и да си ги направите.

Оворена решетка с ябълки

Разточете тестото и го нарежете, както е показано по-долу. Добавете настъргани ябълки и увийте.

1

Бисквити с формата на копчета

Вземете обикновена капачка от пластмасова бутилка и притискайки я към тестото, направете копчета.

2

Бисквити във формата на зайчета

Използвайте ножица, за да нарежете тестените топки, както е показано на снимката. Ушите са готови! И след това направете заешки очички.

3

Цветя от бутер тесто с мармалад

Нарежете филийки от бутер тестото и поставете вътре сини сливи, защипете и нарежете, както е показано. Изпържете ги в горещо масло. Украсете със сладко.

4

Торта от рози

Все още ли мислите, че вкусното изображение е трудно да се приготви? Просто разделете тестото на 8 парчета, разточете ги, намажете ги с масло, а след това ги напълнете със сладко или мед, сгънете на ролки и следвайте инструкциите от картинката.

5

Розетки от ябълки

Красивите рози може да се направят не само от тесто, но и с ябълки. Почистете плодовете,  нарежете ги на ленти заедно с кората и ги поставете във формата на цвете. Покрийте плодовите рози с любимата си глазура.

6

Всеки знае за сладкиш “Зебра”

Който не знае за този сладкиш, веднага ще хване идеята! Необходимо е да разделите сместа си за кекс на две части: нормална и с какао. Изсипвате, като редувате двата вида смес. След това внимателно поставете кекса във фурната.

7

Кекс-поставка за сладолед

Изсипете сместа във формички за кекс. Но ги напълнете не до края, а до поливината! Отгоре трябва да поставите абсолютно същата форма. Вижте ли? Ето това се получава!

8

Черно-бели кроасани

Разточете два вида тесто – натурално и с какао. Сложете двете теста едно върху друго, нарежете ги и ги навийте на кроасани.

Топ 16 креативни идеи за перфектни бисквити, торти и сладки

Маргаритки с конфитюр

Изрежете”маргаритка” от тесто, поставете ги върху формички за тарталети. След изпичане  добавете от вашия любим конфитюр и украсете краищата с пудра захар.

10

“Звездна” шоколадова торта

Трябват ви отново два вида пластове от тесто – нормално и с какао и ги сложете един върху друг. Нарежете и увийте краищата, както е показано по-долу.

11

Розичките от тесто отново се завръщат на мода

Разсточете тънко тесто и го нарежете на ивици. Добавете пълнеж. Може да бъде по ваш вкус – със зеленчуци или месо, или пък със сладко.

12

Наденички в тесто

Няма по-оригинален начин да се приготви колбас в тесто!

13png

Мини пици

Намажете тесто с кетчуп, добавете сиренето (може и кашкавал) и колбаса и навийте на руло. Нарежете еднакви партчета и поставете във фурната да се пекат.

Вижте още: Ето как лесно да почистите мебелите в кухнята от мазни петна!

14

Сладки сърчица

15

Огромна любов!

Изберете нещо и го направете! Ако превърнете в реалност представените идеи, вие ще повишите уменията си по отношение на печивата.

untitled