НАЧАЛО ЗДРАВЕ Омотайте крака си по този начин и забравете за мазолите!

Омотайте крака си по този начин и забравете за мазолите!

0
Омотайте крака си по този начин и забравете за мазолите!
Омотайте крака си по този начин и забравете за мазолите!

Суха кожа на пръстите на крака и по стапалото ви – това не е само естетически проблем. Мазолите могат да бъдат доста болезнени, особено ако трябва да носите тесни и затворени обувки.

Всичко ще премине само за една вечер, просто ако направите компрес от няколко природни съставки – кожата ще се освежи, краката ви ще изглеждат добре поддържани и няма да чувствате дискомфорт!

Как да излекувате мазолите?

Необходими са ви:

Парче стар хляб

Ябълков оцет

Готварско фолио

По-добре е да извършите процедурата през нощтта, за да може компресът да престои по-дълго време на крака ви.

Приготвяне:

Навлажнете хляба с оцета и го поставете върху мазола, от който искате да се отървете. Омотайте около хляба на крака си готварско фолио и обуйте топли чорапи.

Махнете компреса на сутрина. Мазолът ще е омекнал и ще може много лесно да го махнете!

Когато разберете колко бързо може да премахнете мазолите по крака си, веднага ще изпробвате този метод! Много често при подобни проблеми обувките на висок ток са недостъпнен лукс, понякога дори ви е неудобно да ходите с любимите си сандали.

Вижте още: Повече от 50 заболявания ще бъдат излекувани с това средство

Когато видете крака си на сутринта след процедурата, ще бъдете изключително щастливи: с няколко движения мазолът ще е изчезнал! Кожата ви ще бъде мека и еластична, от грапавините няма да има и следа. Кремът за крака няма да ви даде такъв брилянтен резултат – гладка и приятна на допир кожа!